ustalarim cubuklar beni bu alana getirdiler .
,,Paylaşım Süper Çok Teşekkürlerçiçek sanaM.Alandasınızimage123Öndeki Ben Burdayım Diyorimage123Sizi Buraya Çeken Maden Kokusu Olmalı..Dogrumudur.. Süper Egitim Ve Ögretici Paylaşımlarınızın Devamı Dilegiyleçiçek sana,,Saygılar Ustamızaçiçek sana,,ustalarim cubuklar beni bu alana getirdiler .
,,Paylaşım Süper Çok Teşekkürlerçiçek sanaM.Alandasınızimage123Öndeki Ben Burdayım Diyorimage123Sizi Buraya Çeken Maden Kokusu Olmalı..Dogrumudur.. Süper Egitim Ve Ögretici Paylaşımlarınızın Devamı Dilegiyleçiçek sana,,Saygılar Ustamızaçiçek sana,,
ERSAN ustam canım kardeşim güzel dostum seni seviyorum gıyabında ama sen beni sevmiyon galiba.Ben beni anlatayım biraz ben yıllarca eşkiya peşinde gezdim hiç mezarlarla işim olmadı senin konularını seviyorum takip etmeye çabalıyorum malum yaşım da ilerledi biraz göz de görmüyor artık hal böyleyken sende ben buraya geldim sizlerde görün diyorsun bari işretle de göreyim.Neyse USTAM sen buraya geldiysen burada değerli birşeyler olmalı bu değerli mezarında mı yoksa başka yerdemi malum bende de üç adet yanyana koltuk var belki fikir verir