Ilk Defa Girmeye Korktum | Define işaretleri ve anlamları

Ilk Defa Girmeye Korktum

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Cesaret ini toplayıp girebilirsen içinde mihrap şekilde yer hedefin bunu dikkate al unutma,Ayrıca girişe sırtını ver 24 adımda bir çıbıklarla yada cihazla bak karşına 3gen bir kaya çıkacak daha ne söyleyim.

Son düzenleme:

yoksul

Kullanıcı
Bence orası zamanında toprak altındaymış zamanla açılmış olabilir ,içinde ne var veya ne kalmış bilmem ama kesin tilki girmiştir ve içersi bit kaynardır

yoksul

Kullanıcı
Kafama takıldı orası derin değildir içeri ışık tutsan görürsün ne var ne yok belli olur,bence korkma içeri bez yak at hayvanlar kaçar ,Bit Pire için de ilaç sık havalansın içeri dal mis gibi yer yazın serin kışın sıcak olur ,içeriye de bir kıytırık cihaz tutarsın birde çay piknik tüpü yiye içe çalışır zengin olarak çıkarsın ,,diye düşünüyorum

burgaz

Kullanıcı
Kafama takıldı orası derin değildir içeri ışık tutsan görürsün ne var ne yok belli olur,bence korkma içeri bez yak at hayvanlar kaçar ,Bit Pire için de ilaç sık havalansın içeri dal mis gibi yer yazın serin kışın sıcak olur ,içeriye de bir kıytırık cihaz tutarsın birde çay piknik tüpü yiye içe çalışır zengin olarak çıkarsın ,,diye düşünüyorum
bizde iki ayi evde kapali gecirdik usta.piknik yapmayi cok ozledik.

Üst Alt