selamun aleyküm ustalar resimde gözüken yerde bişey varmıdır acaba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi:
güzel kardeşim,insana benzettinde hiç hayvana benzettiklerin olmadımı?
solda az bir yeri görülen kaya ve sağda yatağın sağında görülen kayalardaki traşlanmış işçilikleri fark edemedinmi. hatta bazı farklı şekillerde oymalar bile görünmekte.hayvan betimlemesi bile mevcut.
GIRAL ustamızın işaret ettiği gibi araştırılması gereken ve bir çok gizemi barındıran bir alan.
çevrenizde tanıdığınız güven duyduğunuz bir tecrübeli bulursanız,sizin için hayırlı olabilir.
selametle inşaallah.
çok teşekkür ederim sevgili kardeşim. sizlerle olmakta çok güzel. fındıktan döndüm,fiziki yorgunluğu gidermek için siteyi ve dostlarımı tercih ettim.ustam hoş geldin sefalar getirdin.seni görmek güzel.
teşekürler abi o bölgeye gidince daha detaylı resim çekicemgüzel kardeşim,insana benzettinde hiç hayvana benzettiklerin olmadımı?
solda az bir yeri görülen kaya ve sağda yatağın sağında görülen kayalardaki traşlanmış işçilikleri fark edemedinmi. hatta bazı farklı şekillerde oymalar bile görünmekte.hayvan betimlemesi bile mevcut.
GIRAL ustamızın işaret ettiği gibi araştırılması gereken ve bir çok gizemi barındıran bir alan.
çevrenizde tanıdığınız güven duyduğunuz bir tecrübeli bulursanız,sizin için hayırlı olabilir.
selametle inşaallah.
Sayın ustam bu yorgunluğun bir kısmını alanyada atmaya ne dersiniz,tam da deniz havası yeni gelmişken? Saygılarçok teşekkür ederim sevgili kardeşim. sizlerle olmakta çok güzel. fındıktan döndüm,fiziki yorgunluğu gidermek için siteyi ve dostlarımı tercih ettim.
hoş geldin sefalar getirdin ikizceli ustam...gözlerimiz yollarda kalmıştı..çok teşekkür ederim sevgili kardeşim. sizlerle olmakta çok güzel. fındıktan döndüm,fiziki yorgunluğu gidermek için siteyi ve dostlarımı tercih ettim.