hocam çok teşekkür ederim kısa zamanda daha detaylı resimlerini yükleyeceğimbu tarz kayalıklı arazileri her daim çok sevmişimdir. burda bir şey saklı değilse bende bu işi bırakırım! güzel yer ancak zor bi yer.işaretleri bir an önce bulmalısın!
hocam çok teşekkür ederim kısa zamanda daha detaylı resimlerini yükleyeceğimbu tarz kayalıklı arazileri her daim çok sevmişimdir. burda bir şey saklı değilse bende bu işi bırakırım! güzel yer ancak zor bi yer.işaretleri bir an önce bulmalısın!
hocam genelde bu kayaliklarda heryerde kirik küp parcalari ,siyah cam krigi gibi parçalar var daha detayli resimleri aticam müsait olunca çok tesekur ederim verdiğiniz bilgiler içinişaret apaçık belli ama çubuk ile boşluk ve değerli tesbiti şart ortadaki kayalığın dibindeki yığma kavaklıklar etrafını çevrelemiş iyice incele başka net işaretleride vardır dibbine git tepesini gez küp parçaları varmı yanmış toprak varmı kenarlarında tepesinde biblo parçaları olur kırık duvar olur incele burası sade yığma ile kalmaz kaya mezarlarıda vardır hepinize saygı vede sevgilerimle
Hocam hoş geldin...çok teşekkür ederim sevgili kardeşim. sizlerle
olmakta çok güzel. fındıktan döndüm,fiziki yorgunluğu gidermek için siteyi ve dostlarımı tercih ettim.
ustam sağol yorumun için nerde tiras var resimde göremedimgüzel kardeşim,insana benzettinde hiç hayvana benzettiklerin olmadımı?
solda az bir yeri görülen kaya ve sağda yatağın sağında görülen kayalardaki traşlanmış işçilikleri fark edemedinmi. hatta bazı farklı şekillerde oymalar bile görünmekte.hayvan betimlemesi bile mevcut.
GIRAL ustamızın işaret ettiği gibi araştırılması gereken ve bir çok gizemi barındıran bir alan.
çevrenizde tanıdığınız güven duyduğunuz bir tecrübeli bulursanız,sizin için hayırlı olabilir.
selametle inşaallah.
hocam teşekkür ederim yorumun için acaba nerde görüyorsunuz mezari çizebilme imkanınız varmı yolun basindayiz daha tecrube sıfırdaBi mezar var. açıkta. bul onu burdan görebiliyorum. soyulmamış ise o sana yeterde artar.