insanlar tesadüf olabilir diyelim peki etraftaki işaretler ?? Doğal olmayan oluşumlar var . Oturak taşına benzer bir yerde var yani doğal olarak oluşmayacak değişimler var kayalardaTamamen benzetmeden ibaret
evet yabancı değilim doğru zaten defineci gözüyle bakmayınca sadece sıradan bir kaya görür insanKıymetli kardeşim çok güzel bir yer ışık gölge oyunu bir harika yazılarınızdan bu işlere çokta yabancı olmadığını seziyorum değerli mezarlar var acele etmeyin sabırlı olun diğer ustalarımızın da müsait olduklarında yapacakları yorumları bekleyin dilerim hakkınızda hayırlara vesile olsun inşAllah...[/QUO
işaretlediğim yerin daha yakın resimleri varmı?? ana giriş harici kaçış dehlizinden dönem soygunu yemiş gibi izlenim verdi, şayet burası açık sa..
hoşbuldum teşekkür ederim sizce tuzaklı olabilirmi ?? Tabiki yardım alacağım fakat önce sahada detaylı bilgi sahibi olmalıyım ve inceleme yapmalıyım .Öncelikle aramıza hoş geldin güzel bir yerdesin ancak güzel olduğu kadar zor ve tehlike arz eden bir yerdesin. Sandığın kadar yüzeyde değil giriş biraz aşağıda sanırım kenarlara toprak dolgu yapılmış . Sabırla çok ince ve hassas çalışma yapmalısın. Bu işi iyi bilen güvenilir birisinden yardım almayı dene ancak güvenilir olmalı dikkatli ol sağlık herşeye değer.