iç zeminden başlar ,kayanın içlerine uzanır. üstten bir boşluk tespiti yapabilsen kaç oda tespit edersin biliyormusun. işçiliğe layık odalar çıkmalı. eften püften bir görüntüde değil.
Üstadım bu resim odanın üst tarafıdır. Sizin değerlendirmeniz çerçeve içine aldığım yerin altında odalar olabileceği yönünde midir?iç zeminden başlar ,kayanın içlerine uzanır. üstten bir boşluk tespiti yapabilsen kaç oda tespit edersin biliyormusun. işçiliğe layık odalar çıkmalı. eften püften bir görüntüde değil.
ikinci resimdeki kalp,işaretini neden kimse göremiyor...sölemiyecem sölemiyecem diyorum ama yinede kendimi tutamıyorum...
iyicene bkıverin şu ikinci resmeee.yakalarsınız heralde artıkk....
Üstadım kusura bakma, ben de yazmayım yazmayım dedim ama yinede ben de kendimi tutamadım; diyelim ki göremeyenler "Görmemiş Olabilirim" ded. Siz neden söylememek için kendinizi tuttunuz, Kalp ve yavru ördek gördüyseniz, nedir, neyin nesidir, neyi anlatmak istiyor? Bunlardan bahsetseniz inanın daha çok yardımcı olacaksınız. Saygılar.
yavru ördeğidemi göremiyorsunuz be mubarekler...
İşaretlerin üzerindeki at dereyi geçer diyor bence üzeride yüklümü ne!Siyah ATDeğerli Ustalarım, KASA olabilir mi?