Ebu talha KARDEŞ bu toprak yapısı normalmi sence Yanık katman Kireçli katmanMerhaba ankara, ustalarim daha iyi bilir benim bildiğime göre erkek mezar işaret ediyor
Eyvallah başkan tşklrTabiki normal değil gibi fakat bilgim olmayan konularda konuşmak hoş bi durum degil insablari yanlış yönlendirmek ayıp o yuzden toprak olan fotoğraflara yorum yapmadim ustalarimiz mutlaka seni aydinlatacaktir inşaALLAH hayır olur hakkında
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim mirkut usta yerdeki katmanlar şu şekilde 30/40 cm normal toprak var onun arkasından 15/20 cm sert çakıltaşı tabakası bu tabaka kazılan Çukuru çevriliyor yanlız bir bölgede hat yükseliyor Ama bu katman komple Yanık onunda ardından sanki sıkıştırılmış toprak ve Kireçli halde çıkıyorAnkarali kardesim aramiza hosgeldiniz hayirlara vesile olsun.
Toprak katmalarinin oldugu yerin resmi varsa paylasabilirmisiniz. Yoksada katmanlar kac santimde bir degisiyordu. Sanirim yer genis acilmis katmanlo ve katmansiz toprak gorunuyormu girilen yerde. Eger bir taraf katmansa bir taraf katman degilse dogal unsurlar ortadan kalkar. Dar bir yersede dogal toprak gorunmeyebilir onemli degil.
Yalniz yer zengin bir yer. Birden fazla oda olasiligi gorunuyor. Tasinuzeride figurler varsada anlasilamadigindan fazla ileri gidemedim. Selametle.
Acila yerin genisligini biliyorsaniz yazabilirmisiniz. Varsa katmanlarin resminide acilan yerin dortbir yanini gorecek sekilde olsun yanilgiya dusmemek adina. Butun katmanlarin ortalama kalinliginida yazarsaniz faydaniza olur.Teşekkür ederim mirkut usta yerdeki katmanlar şu şekilde 30/40 cm normal toprak var onun arkasından 15/20 cm sert çakıltaşı tabakası bu tabaka kazılan Çukuru çevriliyor yanlız bir bölgede hat yükseliyor Ama bu katman komple Yanık onunda ardından sanki sıkıştırılmış toprak ve Kireçli halde çıkıyor