slm komana ustam bu cubuk işini pek beceremiyorum bir arkadaşım gelecek cubukla bu kayaya 60 cm lik bir maktap yollasam belli olurmu sence kolay gelsin
Star ustam zemin altı, oda türü, tünel sistemleri hakkında ustalarımız gerekli bilgilendirmeleri yapmışlar. Yüreklerine sağlık. Uzatıp kafanı karıştırmaya lüzum yok.
Ben sadece çizdiğim kaya hakkında bir fikir beyan etmek istiyorum. Sanduka tarzı kaya mezarı olma olasılığı var. Bunuda eğer kullanıyorsan çubuklarla çok rahat tespit edebilirsin. Mümkünse hem benim hemde diğer site sakinlerinin merakını gidermeni istiyorum. Konuyu tekrar güncelleştirdiğine göre senin için önemli bir yer olduğunu tahmin ediyorum.
Kolay gelsin
slm ersan usta siyahla işaretlediğin kanal yere iniyor kuşakta yan duruyor yere inmiyor kolay gelsinCevap: isaretmi bunlar
star50 dostum bu isaretledim kanal yere mi iniyor birde bu carpinyaptim yere bak bakalim horasan varmi
selam ikizceli ustam biraz kafanı agrıtacagım ellam ama şimdi aklıma geldi bu tüneller de toprak dolgu oluyormu yani tüneli yapan toprak doldurmuş olabilirmi sence birde arşivinde burdaki kafanda canlandırdıgın biçimde örnek foto varmı varsa buraya yükleyebilirmisin saygilar kolay gelsinsevgili star ,
bölge ,mahzen ve mezar odalarını barındırıyor. her nokta kendine özgü,olayını içerir.
dikkat edersen,yandaki oymalar ,ön istikametli girişleri veriyor. cizime hiç gerek olmadan,bakış istikametlerinde yapılacak boşluk tespiğti girişleri,kayanın kendinde ve bir üst zeminden yapılacakla da odalar üstten tespit edilmeli. yalnız bunlar tünelli girişlerdir,bilesin.