Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sayfayı çeviri yapabilen bir tarayıcı ile açınız'ki türkçe olarak ben ancak3 saatte okuyabildim.
Son düzenleme:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sayfayı çeviri yapabilen bir tarayıcı ile açınız'ki türkçe olarak ben ancak3 saatte okuyabildim.sizde okuyabilirsiniz
ben bunu bir yerden kopyala yapıştır yaptım
Saygılar.
Vayyyy bu benim aklıma gelmedi akıl akıldan üstündür bende 3 saat okudum ama kafamada girmedi.emeğine sağlık ustam,
interneteki yabancı dille yazılmış sayfaları türkçeye çevirmek için çok basit bi tüyo vereyim.
tek yapmanız gereken şey,o sayfanın herhangi boş bir kısmında,mausu sağ tıklayın seçenelerin içinde türkçe diline çevir kısmını görünce oraya tıklayın o sayfa komple türkçeye çevrilir..bu yöntemi youtube'de yapılan yorumlarıda bu şekilde yaparak okuyabilirsiniz.
yaa işte bu şekilde yapsaydın,o sayfayı 3 saatte değilde,30dk.da okurdun![]()
ustacım.
![]()
yeeemeee bizi ustacım.Vayyyy bu benim aklıma gelmedi akıl akıldan üstündür bende 3 saat okudum ama kafamada girmedi.yaşlılık artık
siz daha genç olduğunuz için beyinler daha iyi çalışıp Algılayabiliyor .
![]()
S.a. Allah Razı olsun tabii'ki sizde güzel düşünmüşsünüz bakalım Sayın Bozkurt ustam ne diyecekustam bu konuyu direk resimli olarak herkesin okuması veya görmesi gerek diye düşünüyorum onun için ustalarımız bu konuyu senin konuna veya başka bi yere kaydedse görsel güzel olur saygı vede sevgilerimle
S.a. Allah Razı olsun tabii'ki sizde güzel düşünmüşsünüz bakalım Sayın Bozkurt ustam ne diyecek
yok Vallahi sayın A21medli Ustam benim yaşım ileride artık bir ayağım çukurda biri kalk gidelim diyor ötekisi ise otur B***k yeme diyor.(afedersiniz )kararsız kaldım.
Saygılarımla.