Yeni gördüm Allah şifa göndersin el ayağa düşürmesinarkadaşlar izci ustamız rahatsızlanmış sağ böbreğinde kist varmış bayağı büyümüş doktorlarla uğraşıyorum foruma fazla gelemiyorum hayır dualarınızı bekliyorum dedi rabbim acil şifalar versin ustamıza ve bütün hastalarada
Abi Allah şifa göndersin sana dua ediyoruzSelamün aleyküm gönül dostları sonunda iç hastalıkları bölümü servisinde yim 40gün yoğun bakımda kalmak zor çoğu yazıları yeğenim yazdı sizlere yinede fazla takılamıyacağım
Aleyküm selam.Rabbim şifa versin ustam.Selamün aleyküm gönül dostları sonunda iç hastalıkları bölümü servisinde yim 40gün yoğun bakımda kalmak zor çoğu yazıları yeğenim yazdı sizlere yinede fazla takılamıyacağım
Aleyküm selam geçmiş olsun inşallah sen iyi olda gerisi hikaye inşallah tez elden ayaklanirsınSelamün aleyküm gönül dostları sonunda iç hastalıkları bölümü servisinde yim 40gün yoğun bakımda kalmak zor çoğu yazıları yeğenim yazdı sizlere yinede fazla takılamıyacağım
Aleyküm SelamSelamün aleyküm gönül dostları sonunda iç hastalıkları bölümü servisinde yim 40gün yoğun bakımda kalmak zor çoğu yazıları yeğenim yazdı sizlere yinede fazla takılamıyacağım