Hastalık - izci usta hakkında | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Hastalık izci usta hakkında

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
bir haftadır giriş yapamadım hastanede refakatcı olduğum için bugün doktor çıkış verdi mesut ustayı aradım görüştüm yoğun bakımdaymış fazla konuşamadık hali yoktu kısaca hal hatır sordum kapattım rabbim şifa versin

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Selamün aleyküm gönül dostları sonunda iç hastalıkları bölümü servisinde yim 40gün yoğun bakımda kalmak zor çoğu yazıları yeğenim yazdı sizlere yinede fazla takılamıyacağım

Eli bey

Kullanıcı
arkadaşlar izci ustamız rahatsızlanmış sağ böbreğinde kist varmış bayağı büyümüş doktorlarla uğraşıyorum foruma fazla gelemiyorum hayır dualarınızı bekliyorum dedi rabbim acil şifalar versin ustamıza ve bütün hastalarada
Yeni gördüm Allah şifa göndersin el ayağa düşürmesin

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Selamün aleyküm gönül dostları sonunda iç hastalıkları bölümü servisinde yim 40gün yoğun bakımda kalmak zor çoğu yazıları yeğenim yazdı sizlere yinede fazla takılamıyacağım
Aleyküm selam geçmiş olsun inşallah sen iyi olda gerisi hikaye inşallah tez elden ayaklanirsın

Kader25

Nasip olursa olur..!
Admin
Aleyküm Selam
Kıymetli abim.
Rabbım sevdiği kullarının hatırına
Peygamber sav Efendimizin hatırına
Kurani Kerimin hatırına
Zat-ı Şerifinin hatırına
Enbiyalarin evliyalarin salihlerin hatırına
Daim şifa ihsan eylesin.
Amin.
Gelmiş geçmiş olsun kıymetli ustam.

Üst Alt