Kabartma Domuz Başı Ne Anlama Gelir Ustalar | Define işaretleri ve anlamları

Kabartma Domuz Başı Ne Anlama Gelir Ustalar

Sado6161

Kullanıcı
Tadınıdığın biri yeni buldu bu işareti kabartma donuz başı acaba ne anlama gelir ustalar fikrinizi alabilirmiyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KANAS_USTA

Vip Üye
Kardes
Ayinin cozumu ne ise domuz basinin çözümüde o dur
Yani cok şümullu bir isaret
Sizin tek yapmanız gereken işaretin varsa resmi ve oldukça ayrintili cevre krokisi yon ve metrajlar belirtmek zorundasin neyin nerde oldugunu detayli açıklarsan yardimci oluruz. Samanlikta igne aramayalim kendine bir iyilik yap ve dedigim gibi bir korki hazirla ve at. Domuzun kafasinida gorursek gozumuz senlenir.
Bekliyor olacagiz.

Sado6161

Kullanıcı
Kardes
Ayinin cozumu ne ise domuz basinin çözümüde o dur
Yani cok şümullu bir isaret
Sizin tek yapmanız gereken işaretin varsa resmi ve oldukça ayrintili cevre krokisi yon ve metrajlar belirtmek zorundasin neyin nerde oldugunu detayli açıklarsan yardimci oluruz. Samanlikta igne aramayalim kendine bir iyilik yap ve dedigim gibi bir korki hazirla ve at. Domuzun kafasinida gorursek gozumuz senlenir.
Bekliyor olacagiz.
Kanas usta pazara gidecektim nasipse lakin şimdi işe gidiyorum her taraf kar altında pazara kar olmasssa inşallah halledicem yer tarihi kuşdul manastırının yakınlarında akşam adamı ziyaret ettim başka işaretlerde var v ile ter u oymalar falan Bakalım kısmetse resimler oaylaşırım

Ebu Talha

Kullanıcı
Merhaba sado kardeş domuz basi miras parasi olabilir v yön veriyor sana ters u da kapalı mağara olduğunu söylüyor bence boşluķ tespiti yapmandir fakat dikkatli olmanı tavsiye edebilirim çünkü tuzakli olabilir inşaALLAH hayır olur senin için.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sado6161

Kullanıcı
Merhaba sado kardeş domuz basi miras parasi olabilir v yön veriyor sana ters u da kapalı mağara olduğunu söylüyor bence boşluķ tespiti yapmandir fakat dikkatli olmanı tavsiye edebilirim çünkü tuzakli olabilir inşaALLAH hayır olur senin için.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tşk yorumun için usta sölediklerini dikkate alıcam

FENERLi

Vip Üye
Bu işaretin olduğu yerin batısında acı su, kuzeybatıya doğru büyük yığma, güneyde manastır mesafeli, benim gördüğüm yel değirmeni ve değirmenler anlatır...

Üst Alt