Kabartma Iki Yılan | Define işaretleri ve anlamları

Kabartma Iki Yılan

Sado6161

Kullanıcı
Ustalar ordu bölgesinde veya gümüşhane kelkit bölgesinde bi kayada yanyana başları aşşa bakar vaziyette iki tane kabartma yılAn figürü aranıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
oyılan 3 tane olacak ceneviz kalesinin batısında bir kayada bilgi çok eksik yılanlar oymalara bakıyor olacak 4adette pence izi bulunacak sonra 3 yılan daha bulunacak vs adres niye yok toprağım

Sado6161

Kullanıcı
Valla usta bana gelen telefon doğrultusunda ya kelkştte y orduda şkitane kabartma yılan başları aşşa bakıyor adam lar sadece noktatı biliyor

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
o dedğin yılan resimleri bir ara bana ulaştı aratanlar inan para yerini bilmiyorlar resim piyasaya çıkınca yeri satacağız diye aramaya başladılar nedemek ya kelkitte ya orduda olacak bir bilgi 100 km uzak mesafeyi asla demez okdar hata olmaz yine iş gelip dolaştı benim herzaman dediğim adres olayına dayandı adres yoksa detay yoksa elin işinin peşinden koşma derim belgede herşey ayrıntısıyla yazar onların derdi işareti bulup birilerine pazarlamak sonrada kırmak iste onlardan 3000 tl bu işin masrafıı oluyor araba su ilemi çalışıyor yeride bulursan telefonun konumlayıcısını fotoğraf makinanın gps kapat bir proğram ile yerin koordinatını buluyorlar diyelim yeri buldun versinler 50000 tl yeri göster bakalım ne edecekler

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
kulaktan duyma yarım yamalak bir duyum olabilir. yılan işaretinin kayıtlı olmamasına ihtimal yok. ellerinde olsa zaten kimseye sormaya gerek duymazlar. itibar edilmemesi gerekir.

Sado6161

Kullanıcı
Valla ıstalar bilmiyorum lakin adam varsa iki bölgede tanışın sor yeri bul paranı al gerisine karışma dedi

Üst Alt