komana ustam üçgenin önünden çubuklar boşluk veriyor saygılarHarita olabilir.
Etrafta bu taştaki şekillere benzer daha çok üçgen cıkıntıya benzeyen coğrafi oluşum olabilir.
harbici kardeşim söylediklerinde haklısın çubuklar bulunduğu yerde boşluk veriyor hafızan kuvvetli çubukları bile unutmamışsın gençliğin gözünü seveyim bizim yaşlara gelince çorapları ters giyme çünkü bazen ben ters giyiyorum işlerde ters gidiyor saygılarertuğ usta hiçbir üçgeen yoktur ki onlarca yüzlerce metreyi anlatsın. ne arıyorsan 10 metre ve daha yakınında ara. o 10 metrede ne olduğunu sandınsa da emin ol, çünkü çubuklar burada seni yanıltmazlar. o gülle gibi ağır çubuklarınız bile burada kıpırdarlar ustaaa
yapılış itibari ile benziyor ama üçgen olarak adlandırılacak bulgu değil. birde böyle bakalım,
sevgili ertuğ önünde boşluğunu vermezse ayıp ederdi. merakım,aldığın boşluğun çapı ve şeklidir.
ayrıca arka düşük kısımdan bir başlangıç vermiyormu,
[/QUOT ikizceli ustam tunel taşın bitiminden başlıyor dikkat edersen giriş oymasını vermiş ön tarafta yaklaşık 3e 3 boşluk veriyor dostum sağlık sıhhatin nasıl bize bundan sonra sağlık sıhhat lazım kendine iyi bak saygılar