Konuyu bitirip tekrardan dönüş yapabilim söz vermiyim duruma göreAllah emeginizi bosa cikarmasin,Amin.Ustam bahsettihiniz isaretleri biraz acemilikten biraz da yasliliktan tam olarak goremiyoruz,bunlari cizerek gosterme sansiniz olabilir mi bilemiyorum.(Boyle bir talepte bulunma cesaretini uyelerimize birseyler ogretme istek ve cabalarinizdan aldigimi beyan etmek isterim).Allah razi olsun.
Cok yakinda bende bir kaplumbaga konusu acip yardimlarinizi talep edecegim insaAllah.
Tuzak hususu önemli Ali Doğan Dostum,Kardeşim, bunu herkesin dikkate almasını temenni ederim,kablunbağanın büyüklüğüne az bile söylemişsin doğrusu 1 tonda öldürür üç,dört tonda,bunun için yanlış kaya kırımı vs,gibi hatalar sonumuza neden olabilir,Yapılan işi önce kafada sonra kağıt üzerinde kroki şekline getirdikten sonra gereken yasal işlemler yapılmalı,Batı yönü 60mt deki tümseği ve ilerisi için 1,5km kadar çubuklarla tüneli takip ettim,yaklaşık 60mt vardır heralde çubuklar orda bir çarpı yapmıştı yani giriş ihtimali var ustam fakat ben başlangıcını merak ettiğim için devam ettim okadar yolu ilerledikten sonra dereyi filan geride bırakmıştım doğrusu bayağı geride kalmıştı,diğer karşısındaki tepeye 100mt gibi kaldıki ordaki kayalar görünüyordu ve ordan başladığını veya son bulduğunu anladımEn üstteki kayayı bertaraf etmeden tuzağı bozmak çok zor belkide imkansiz.
o kaya belki bi ton gelir
Tuzak bu sistemin olmassa olmazıdır, girişten itibaren baskalarida olabilir dikkat etmek gerekir.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah Razı Olsun Feylozof usta,Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın İnşaallah Amin,Cümlemizden Razı olsunAllah emeginizi bosa cikarmasin,Amin.Ustam bahsettihiniz isaretleri biraz acemilikten biraz da yasliliktan tam olarak goremiyoruz,bunlari cizerek gosterme sansiniz olabilir mi bilemiyorum.(Boyle bir talepte bulunma cesaretini uyelerimize birseyler ogretme istek ve cabalarinizdan aldigimi beyan etmek isterim).Allah razi olsun.
Cok yakinda bende bir kaplumbaga konusu acip yardimlarinizi talep edecegim insaAllah.