Kafası Kopmuş Aslan | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kafası Kopmuş Aslan

gıral

Vip Üye
Ustam mademki konu açılmış benimde biaslanım var sadece kafası var ağzı açık yardımcı olursan memnun olurum ustam

Moderatör tarafında düzenlendi:

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Valla ne yalan söyliyim kervan ustam resimleri görünce ilk aklıma sen geldin, kendi kendime dedim tam kervan ustalık bi yer[emoji6]
Tahmin ettiğim yere nokta atışı yaptın tebrikler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Dönem soygunu na uğramış bi yer olabilir mi acaba? ?
Leğen gibi oyulmuş yerin hemen üst kısmında üç adet silluet mevcut.
Ve direk açılan yere yada karşıya bakıyor.
O açının ön cephesini görebilseydik çok iyi olurdu.
Nadiren olsada soyulmadığını tahmin etsek bile ki gittiysen muhtemelen tesbitini yapmışsın diye düşünüyorum, burası ağır bi yer sizi aşar diyorum.
Rabbim daha kolayına denk getirsin.
Allah cc razı olsun ustam.
Ben gitmedim resimler geldi tabi gitme imkanim olursa daha profesyonel çekimler yapmaya çalışırım. Yönleri tam olarak bilmiyorum arkadaşlarda biraz acemi olunca anca bu kadar oluyor.

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Usta susuyorum olmuyor yazıyorum olmuyor napımbilmiyorum doğal taş işte öküzünaltında nearıyoruz danamı
Gral gardasim susma susdukca sıra sana gelecek[emoji1]
Şaka bi yana mekanımiz her türlü görüşe saygilidir, içinde hakaret yalan iftira olmadığı sürece fikirlerin özgürce ifade edildiği bir forumda bulunuyorsun. Bizim ayricaligimizda burda zaten.
Ama şu kadar söyliyim kesinlikle doğal değil, bilmem anlatabildimmi
Selametle

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Valla ne yalan söyliyim kervan ustam resimleri görünce ilk aklıma sen geldin, kendi kendime dedim tam kervan ustalık bi yer[emoji6]
Tahmin ettiğim yere nokta atışı yaptın tebrikler

Kayanın kendi ebetı da Aslan büyüklüğünde bir kaya ise ne kadar kafası olmasa da olduğunu ve nereye bakabileceği o kadarda zor değildir,şapka benzeri bir kaya altı giriş olacaktır

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
2rbAYA.jpg
Fazla detaya girmeden ilk göze değen bulguları göstermek istedim

wolf_52

Kullanıcı
dere kenarı na yakın sanırım yerdeki dere çakılı bu izlenimi veriyor, patisi varmı yokmu? tırnakları hafif dışardamı, dışardaysa koruduğu ufak hediyesi de vardır diye düşnyorum, ama muhtmelen patinin altı dönem soygunu yemişdir, açık yer patisinin altı olduğnunu tahmin ediyorum, bakdığı nokda yıda görmek icap eder, dere kenarıysa en az 3 katlı ev boyunda kaya olması gerek,yada civarda, suyun geliş yönü tıraşlıdır bu kayayı resimleyip görmek icap eder, ama suyun ters istkameti yönünde girişi olması gerek....

ersan

Vip Üye
ustam usten asaya 4 cu resimdeki derin oyma bir,,U,,isareti var 2--4 mt uzanda bir mara olmali kapali ve maranin derinlilerinde gizli bir kaya mezarindan basediyor ordaki isaret .

Üst Alt