Çizmeyi beceremiyorum. sunak mevcut silluet var. odayı kaya mezarını veren bulgular vs daha ne istiyon.Usta göremiyorum bişe neaslan nede başkabişe sıradanbikaya çizhele öğrenelim mübarek negızıyon
Yoqsa sende ben gibi tenbelmisin ☺
Çizmeyi beceremiyorum. sunak mevcut silluet var. odayı kaya mezarını veren bulgular vs daha ne istiyon.Usta göremiyorum bişe neaslan nede başkabişe sıradanbikaya çizhele öğrenelim mübarek negızıyon
Allah cc razı olsun ustam.Dönem soygunu na uğramış bi yer olabilir mi acaba? ?
Leğen gibi oyulmuş yerin hemen üst kısmında üç adet silluet mevcut.
Ve direk açılan yere yada karşıya bakıyor.
O açının ön cephesini görebilseydik çok iyi olurdu.
Nadiren olsada soyulmadığını tahmin etsek bile ki gittiysen muhtemelen tesbitini yapmışsın diye düşünüyorum, burası ağır bi yer sizi aşar diyorum.
Rabbim daha kolayına denk getirsin.
Gral gardasim susma susdukca sıra sana gelecek[emoji1]Usta susuyorum olmuyor yazıyorum olmuyor napımbilmiyorum doğal taş işte öküzünaltında nearıyoruz danamı
Kayanın kendi ebetı da Aslan büyüklüğünde bir kaya ise ne kadar kafası olmasa da olduğunu ve nereye bakabileceği o kadarda zor değildir,şapka benzeri bir kaya altı giriş olacaktırValla ne yalan söyliyim kervan ustam resimleri görünce ilk aklıma sen geldin, kendi kendime dedim tam kervan ustalık bi yer[emoji6]
Tahmin ettiğim yere nokta atışı yaptın tebrikler
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi