sevgili AMEDLİ ustam,ifade ettiğiniz gibi,onca sıkıntılara göğüs germiş birlikte arkamıza atmış,yönetiminden üyesine kadar bir gönül birliği oluşturmuşken,bilhassa sizler gibi değerli dostlar kazanmışken, ben bırakıyorum demek ,bizi ,ben oynamıyorum diye oyunu bozan çocuğun durumuna düşürür. inşallah nice yıllara birlikte sıhhat ve afiyet içinde devam ederiz.
muhterem kardeşim,şu an aktif olamayan arkadaşlarımız aramızda olmasalarda gönlümüzde hoş bir anı olarak duruyor.elbette ki onların emeklerini minnetle yad etmeliyiz.
SEVGİLİ KADER kardeşim,kayserili değilsin ama en az onlar kadar kurnazsın
40 aydır kırk sefer bilet alıp yola çıkıp bir türlü bize ulaşamayan MAVRAN ustamız bile sizi görünce gayrete geldi.insanları çekebilen güclü bir mıknatıs bulabilseydim kolaydı.sen nasıl başarırsın bilmiyorum.
haberleşiriz KADER ustam. sağlıcakla afiyetle inşaallah.
muhterem kardeşim,şu an aktif olamayan arkadaşlarımız aramızda olmasalarda gönlümüzde hoş bir anı olarak duruyor.elbette ki onların emeklerini minnetle yad etmeliyiz.
SEVGİLİ KADER kardeşim,kayserili değilsin ama en az onlar kadar kurnazsın
40 aydır kırk sefer bilet alıp yola çıkıp bir türlü bize ulaşamayan MAVRAN ustamız bile sizi görünce gayrete geldi.insanları çekebilen güclü bir mıknatıs bulabilseydim kolaydı.sen nasıl başarırsın bilmiyorum.
haberleşiriz KADER ustam. sağlıcakla afiyetle inşaallah.