Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ustam güzel bir yere benziyor karşısı daha güzel cantar ustamın dediği gibi tilki görünümü var resmi büyütüncede bozuluyor sen iyisimi oradan birdaha geç..
işte bunu yapmayacaktın ustam.. herkes yaşamak için yer ben de yemek içinmi yaşıyorum nedir... beni canevimden vurdun... bizim cimin üzümünü bilirmisin eylülde çıkıyor nasip olsada değerli dostlarımıza ikram etsek bak bakalım başka üzümlere üzüm gözüyle bakıyormusun...
lacivert hocam gecenin bu saati,hemde meyveyi çok seven birine bu yapılırmı?
anaitis ustaya veriyorsun talkımı sen yutuyorsun salkımı gibi oldu. ağzım sulandı bana borçlandın .benden söylemesi.
arazi yapısını tilki figürüne uyarlamanızda güzelmiş. sağlıcakla.
Seneye nasip olur ise cağ kebabı ve kadayıf dolması memleketine taşınacağım yol güzergahından kara üzüm alı gönderirim borcum olsun bir yerleşeyim buyur eder misafirim olursunuz..
Seneye nasip olur ise cağ kebabı ve kadayıf dolması memleketine taşınacağım yol güzergahından kara üzüm alı gönderirim borcum olsun bir yerleşeyim buyur eder misafirim olursunuz..