bak,,kardas,yasadıgım,,gercek,,olay,,1acıkta,senın,kalbın,,aynısı,kayada,zemınde,,,yozgatta,,gelen,,gıdenın,yorum,,yapanın,,haddı,hesabı,yok,her,taraf,delık,desık,,,kalbın,,sıvrı,,ıcu,altı,ustu,,,hep,bos,,cubuk,makına,hep,bos,arkeloklarda,bulamamıs,,,benı,,asker,arkadasım,,getırmıstı,,,adam,,benı,,gorunce,ermenı,,bulamadıda,bu,,cocukmu,,bulacak,,dıye,,dalga,gecmıstı,,,bende,kalbe,bakıp,sıvrı,,uc,,,gıdıyım,,,,,,,,,,,,,,,,dedım,amma,orasıda,,kazılmısti.nr,yapayım,,bu,adam,,hakli,cıktı,dıye,,,dusunurken,,,bırden,,sıkıstım,,ufak,,su,,dokunuyum,,derken,,onlar,,benı,,gormesın,,,dıye,kalbın,tam,sag,tarafına,111m,sonradan,,olctum,orda,su,,dokunuyordum,,,1tasın,ustune,,dokundukten,,sonra,1baktım,tasın,yan,tarafında,cızgı,seklınde,kalp,,ısaretı,cıktı,,once,,sasırdım,,sonra,arkadasları,,cagırdım,,onlara,,gosterdım,anlayacagın,,tesadufen,hedefı,buldum,onlara,tesafuden,,buldugumu,,soylemedım,,,,olcerek,ıslatarak,,bıldugumu,soyledım,,,ondan,,sonrası,malum,...kral,,ilan,,edıldım,,,ınsaallah,ornek,alırsın,,tecrube,,,ile,sabıt,,benım,,buldugum,tas,toprakla,1sevıye,,idı,,uzun,,tastı