Hocam o taraf düz arazi 100 dönüm tarla, bir önceki konuda başldığımız noktaya yılana bakıyor , tam tersi yani üçgenin arka tarafında geçen verdiğiniz son nokta var yerde duran C olan kaya olan tarafı değişik yapılar var bu taraftaSol alttaki kanal yonune 21m. Noktayi goster bana. Resmin sol alt kose yonu. Yani orasi ucgen gibi .burnunun baktigi yonde 21m. Yada adim mesafe
Ok yönü kuşa doğru bakıyor hocam ,yani kuşun arkasına bakıyor , üçgenin açık tarafına, bu şekilde hocamHocam o taraf düz arazi 100 dönüm tarla, bir önceki konuda başldığımız noktaya yılana bakıyor , tam tersi yani üçgenin arka tarafında geçen verdiğiniz son nokta var yerde duran C olan kaya olan tarafı değişik yapılar var bu tarafta
Kafa gibi olan yerin üç adım arkası yön olarak da güneybatıya doğru , C Olan taşın sağ üstünde 10 adım kadar , tam o üçgenin kuşun arka tarafı yani açık tarafının hizasında 20 mt kadar ilerisiDikdortgen gibi cizdigin yer neresi?
Dikdortgen gibi cizdigin yer neresi?
Bide böyle biryer var hocamKafa gibi olan yerin üç adım arkası yön olarak da güneybatıya doğru , C Olan taşın sağ üstünde 10 adım kadar , tam o üçgenin kuşun arka tarafı yani açık tarafının hizasında 20 mt kadar ilerisi
Hocam bazı yuvarlak , ayak izi gibi işaretler var dikdörtgenin üzerinde de bi çizim var gibi anlayamadım tamDikdortgen gibi cizdigin yer neresi?