Kanallı (L) işareti | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kanallı (L) işareti

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Görmek lazım dediğim gibi Güneydoğu yönünde kayalık alan sulak alanda şimdi kuru derede olamabilir iyi araştır kayanın şekli şemali önemli değil iyi foto çek ve mutlaka işaret ara bu alanda üçgenimsi bir kaya olacak bağımsız varsa işarette vardır

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Görmek lazım dediğim gibi Güneydoğu yönünde kayalık alan sulak alanda şimdi kuru derede olamabilir iyi araştır kayanın şekli şemali önemli değil iyi foto çek ve mutlaka işaret ara bu alanda üçgenimsi bir kaya olacak bağımsız varsa işarette vardır
Bu son attigim foto tamda guney doguya düşüyor su buralardan cikmis burasi bayadi bi yesilik var sonra dere icinde böğürtlen cok bizim bolgede ilk defa böğürtlen gördüm oda burda bu fotoğraflari daha onceden cekmistim dikkatimi çekti çünkü dereye giremedim böğürtlen lerden cok yogun birazda cekindik acikcasi iki tarafada baktim isaret aradim ama ne aradigimida bilmiyordum sizkerden yonlendirme bekliyorum dum ulginiz icinde cok teşekkür ediyorum ALLAH CC razı olsun eyvallah hocam

Uzman68

Kullanıcı
Bu okların ucunun baktıgi yerlerde boşluk bak

Ekli dosyalar

• 20221115_021710.jpg
    20221115_021710.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 11

KOMAGENE

Kullanıcı
ustam eski konularına baktım baya eğlencelı konular
işareti orak olarak okudum bu bir yardımcı işarettir uzun kol tarafında tarlada demek
burda ana işaret lazım ana işaret kapalı mağara D şeklinde mevcut ama 2 tane ,diğer kapalı mağara aynı yöndemi başka yardımcı işaret varmı göremedim

Ekli dosyalar

• resim.jpg
    resim.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 7

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
ustam eski konularına baktım baya eğlencelı konular
işareti orak olarak okudum bu bir yardımcı işarettir uzun kol tarafında tarlada demek
burda ana işaret lazım ana işaret kapalı mağara D şeklinde mevcut ama 2 tane ,diğer kapalı mağara aynı yöndemi başka yardımcı işaret varmı göremedim
Selamün aleyküm üstat bu bölgede üç adet kapartma yilan ama maalesef yılanlar kırılmış ve bu kanallı L işaretine yaklaşık 5 metre kuzeyinde yemin artı isareti bu artı isareti in dogu ve batisinda haç işaretleri var yer de oyulmuş halde batı istikametindeki haç catali dogudaki haç normal haç işareti (D) usareti varmı bilmiyorum ama yilan usareti ve haç işaretleri hac işareti konulu yerde resimleri var görmek isterseniz bölgeye hakim olmak böyle Bir şey herhalde yaziniza anında cevap vermek adına 😃😃😃 teşekkür ediyorum

KOMAGENE

Kullanıcı
Selamün aleyküm üstat bu bölgede üç adet kapartma yilan ama maalesef yılanlar kırılmış ve bu kanallı L işaretine yaklaşık 5 metre kuzeyinde yemin artı isareti bu artı isareti in dogu ve batisinda haç işaretleri var yer de oyulmuş halde batı istikametindeki haç catali dogudaki haç normal haç işareti (D) usareti varmı bilmiyorum ama yilan usareti ve haç işaretleri hac işareti konulu yerde resimleri var görmek isterseniz bölgeye hakim olmak böyle Bir şey herhalde yaziniza anında cevap vermek adına 😃😃😃 teşekkür ediyorum
Aleyküme selam ustam konularınızı baştan sona kontrol ediyorum çok sürükleyici:) birbiriyle o kadar bağlantılıki fakat bazı işaretlerin kırılmış olması sıkıntı örnek yılan siz yılanın yönünü bilirsiniz fakat uzunluğunu bilmiyorsanız sıkıntı diyelim kırılan yılanı 3-5 cm farkla ölçtünüz noktaya gidip son işareti görmek istediniz onuda yok etmişlerse yada malı çıkarmışlarsa kazar durursunuz yada yılanın çıngırağı varsa kırılmış olduğundan hesap şaşar
yılanlar muhtemelen ayrı kayalarda ayrı gömüyü ifade eder ve kesinlikle bütün olarak ele aldığımızda bu alan ermeni alanı
eğer kırılmış yılanın üzerinde D İşareti yoksa buranın yılanla alakası yok zaten yılanın üzerinde D işareti olsa yine saçma olurdu
o yüzden yılan ve haçlar ayrı değerlendirmek gerek yılanın ölçüsü haça denk gelebilir yada puta

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
D isareti evet bu bölgede var sonradan konularımi incelerken gördüm bu D isareti haç işareti konulu yerde var ayni bölge yaklasik bu işarete 50 bilemedin 60 metre civarı derede şelalenin altında kapatma yapilmis büyük bir kayanın üstünde 10 ton gelir kaya hemen ustunde yan taraf kayalarin ustunde büyük yuvarlak sunak gibi ayni sunaktan derenin karşı tarafinda burdan yaklasik 70 metre alt kısımda bir şelale ve bu selanin üst kisminda yine bir sunak tarzı oyma buda diğeri gibi ama tek fark bu biraz daha derin aynı bu isaretler haçisareti konulu yerde var birazdan o konuya gurim sizi oraya etiketleyim konuyu bir inceleyin isterseniz
Teşekkür ederim

KOMAGENE

Kullanıcı
D isareti evet bu bölgede var sonradan konularımi incelerken gördüm bu D isareti haç işareti konulu yerde var ayni bölge yaklasik bu işarete 50 bilemedin 60 metre civarı derede şelalenin altında kapatma yapilmis büyük bir kayanın üstünde 10 ton gelir kaya hemen ustunde yan taraf kayalarin ustunde büyük yuvarlak sunak gibi ayni sunaktan derenin karşı tarafinda burdan yaklasik 70 metre alt kısımda bir şelale ve bu selanin üst kisminda yine bir sunak tarzı oyma buda diğeri gibi ama tek fark bu biraz daha derin aynı bu isaretler haçisareti konulu yerde var birazdan o konuya gurim sizi oraya etiketleyim konuyu bir inceleyin isterseniz
Teşekkür ederim
D Harfine benzeyen oyma kapalı mağaradır en azından benim tecrübe ettiklerim

Üst Alt