Selamün aleyküm üstat bu bölgede üç adet kapartma yilan ama maalesef yılanlar kırılmış ve bu kanallı L işaretine yaklaşık 5 metre kuzeyinde yemin artı isareti bu artı isareti in dogu ve batisinda haç işaretleri var yer de oyulmuş halde batı istikametindeki haç catali dogudaki haç normal haç işareti (D) usareti varmı bilmiyorum ama yilan usareti ve haç işaretleri hac işareti konulu yerde resimleri var görmek isterseniz bölgeye hakim olmak böyle Bir şey herhalde yaziniza anında cevap vermek adına

teşekkür ediyorum
Aleyküme selam ustam konularınızı baştan sona kontrol ediyorum çok sürükleyici

birbiriyle o kadar bağlantılıki fakat bazı işaretlerin kırılmış olması sıkıntı örnek yılan siz yılanın yönünü bilirsiniz fakat uzunluğunu bilmiyorsanız sıkıntı diyelim kırılan yılanı 3-5 cm farkla ölçtünüz noktaya gidip son işareti görmek istediniz onuda yok etmişlerse yada malı çıkarmışlarsa kazar durursunuz yada yılanın çıngırağı varsa kırılmış olduğundan hesap şaşar
yılanlar muhtemelen ayrı kayalarda ayrı gömüyü ifade eder ve kesinlikle bütün olarak ele aldığımızda bu alan ermeni alanı
eğer kırılmış yılanın üzerinde D İşareti yoksa buranın yılanla alakası yok zaten yılanın üzerinde D işareti olsa yine saçma olurdu
o yüzden yılan ve haçlar ayrı değerlendirmek gerek yılanın ölçüsü haça denk gelebilir yada puta