Kapı olabilir mi?

Uzman68

Kullanıcı
@Roni kardeş bu kaya yüzeyi yanık burda kayayı karartmışlar bi düzen var daire içine aldiklarım işaret olarak düşündügümüzde birisi yuvarlak birisi D magra işareti mağra işaretinden yani soldaki catlagı takip etmek en mantıklısı zaten isaretledim noktaların oldugu yer siz ne düşünüyorsunuz bu konuda görüşlerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• 20221117_180534.jpg
    20221117_180534.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 17

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
@Roni kardeş bu kaya yüzeyi yanık burda kayayı karartmışlar bi düzen var daire içine aldiklarım işaret olarak düşündügümüzde birisi yuvarlak birisi D magra işareti mağra işaretinden yani soldaki catlagı takip etmek en mantıklısı zaten isaretledim noktaların oldugu yer siz ne düşünüyorsunuz bu konuda görüşlerinizi bekliyorum
Aslında hiç bir düzen yok sadece tek hücreli bir oda olduğunu gösteriyor. Zemin ve tavan dahil en fazla yükseklik 140-160 cm. Kusursuz işlem için kusurların ayrıştırılması şart sonrası bitki örtüsünde saklıdır. Buda demek değildir ki burası bir kasa bir mağara veya bir odadır. Her üçüde olabilir her üçünden biride olabilir. Görüş farklı olduğu gibi çözümde farklıdır.

Defineci344141

Kullanıcı
Yönler çevreyi anlat.
Mağara girisi var. Öncelikle bu kayanın hemen onunde mutlak surette boşluk bak. Akabinde yukarı ve aşağı istikamette kapalı girişi verecek iri kayalar olacak bunlara yoğunlaş. Cevrede açık mağara var ise söyle.
Batı yönüne bakıyor bu taş. Çevrede açık mağara yok. Yukarı istikamette iri kayalar var ama o gözle incelemedim. kayaların başlangıcı burası. Bir de merak ettiğim mağara ise yerleşim yerine bu kadar yakın olabilir mi?

KANAS_USTA

Vip Üye
Batı yönüne bakıyor bu taş. Çevrede açık mağara yok. Yukarı istikamette iri kayalar var ama o gözle incelemedim. kayaların başlangıcı burası. Bir de merak ettiğim mağara ise yerleşim yerine bu kadar yakın olabilir mi?
Önceliğini bu kayanın önüne ver boşluk bak.
Değilse capraz yukarı istikamet ve yakın büyük kaya kütlelerinin orası

Üst Alt