ustalarim burda bir kuyu verdiler cubuklar.
sanmıyorum, işaretler doğal gibi
ustalarim burda bir kuyu verdiler cubuklar.
ERSAN Güzel insan Değerli dostum ben de arama bulma sorunu kalmadı ELHAMDÜLİLLAH lakin derinliği tutturamıyorum toprak yapısından mı ne çok farklı çıkıyor bakır olsun gümüş olsun en kolay ve doğru ölçümü nasıl yaparım ben şöyle yapıyorum çubukların açıldığı yerden devam ediyorum çubuklar yana açılınca nekadarsa yarısı olarak hesaplıyorum ama çok sapıyor ustalar bakır tel koup olçmeli derler ama malum arazide 15 m bakır tel taşımak zor biliyorsunUstam derinlik nasıl ölçülür, birde sizden öğrensek.
Hangi çubuklarla ve nasıl ölçülür.
Bizim anlayabileceğimiz bir şekilde anlatırmısınız?
ERSAN Güzel insan Değerli dostum ben de arama bulma sorunu kalmadı ELHAMDÜLİLLAH lakin derinliği tutturamıyorum toprak yapısından mı ne çok farklı çıkıyor bakır olsun gümüş olsun en kolay ve doğru ölçümü nasıl yaparım ben şöyle yapıyorum çubukların açıldığı yerden devam ediyorum çubuklar yana açılınca nekadarsa yarısı olarak hesaplıyorum ama çok sapıyor ustalar bakır tel koup olçmeli derler ama malum arazide 15 m bakır tel taşımak zor biliyorsun
ustam yuykarda tam basetin halde cubuklar asada doldu toprak oldunu bilmen lazimArkadaşlar yardımlarınız için sağ olun lakin bende çubuklar boşlukta X yapıp kapanıyor boşluktan çıkınca ilk halini alıyor yürümeye devam ediyorum bu sefer de çubuklar yana açılıyorlar bu halde nasıl derinlik alırım
Arkadaşlar yardımlarınız için sağ olun lakin bende çubuklar boşlukta X yapıp kapanıyor boşluktan çıkınca ilk halini alıyor yürümeye devam ediyorum bu sefer de çubuklar yana açılıyorlar bu halde nasıl derinlik alırım
gumus ve pirinc cubuk kulaniyorum usta.usta sen ne çubuk kullanıyorsun ?