orjinal mezar isareti ozaman acan tek guzu varşunu da belirteyim kamlumbağ da sadece sol göz var
yorumlar için tşk ler
dostum bende bundan 10 kat ta kaliteli kaplimba isaretim var ve 8 mt bakti unde mezar odasi var actin yoksa gel dostum bak guresin tam 2 mt den nasiol odaya giriliyortaştan yapılmış dev bir kaplumbagayı görünce herkes çok yakında odası der. galiba bunda şu arapların yaptığı resimler etkili oluyor diye düşünüyorum. ben şimdiye kadar kaplumbaganın odası açıldı malzemesi yada odası bulundu diyeni görmedim. ha ama kaplumbaganın odasını buluyorum diye telef olan çok kişi gördüm.
siz ustalar kaplumbagaya yakın oda ve açılmış oda olmalı bunu gördünüz mü. yanlış anlaşılmasın eğer bu işte bir hata varsa düzeltelim istiyorum.
dostum bende bundan 10 kat ta kaliteli kaplimba isaretim var ve 8 mt bakti unde mezar odasi var actin yoksa gel dostum bak guresin tam 2 mt den nasiol odaya giriliyor
ersan ustamız çekip vido ya yüklesin mekana hem görsel olur hemde dediğniz gibi ustam... kanat gelirr...)dostum çubuğa göre değil gerçekten böyle bir oda varsa gözüile gören varmı? mesela kaplumbaga ve odanın resmi varmı videosu varmı? göreyim ki inancımız gelsin. yoksa ben bu kaplumbaga kurbaga falan işine inanmıyorum. he dersen ki parası yokmu var. ama odası varmı ? inan çok şüpheliyim...