Kaplumbağa Mı? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kaplumbağa Mı?

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,706
Puanları
113
Yaş
68
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA

komana ustamız çok güzel açıklamış. yığma ihtimalinide göz önünde bulundur .paylaştığında görürüz.
sonra ustamızın işaret ettiği gibi bulunduğu kayayı farklı yönlerden görünür şekilde fotola. çizdiğim sol kısımda ve baş önüne gelen yerde işçilik var gibi görünüyor ama görüntü anlamaya yeterli gelmiyor.güneşin dik vurduğu saatlerde değil ya erken yada akşama yakın çekersen daha iyi olur.
ayrıca başta çizdiğim bir kanal var .görünmeyen kısımdan aşağıya uzanıyormu. yine önde bir kesme mevcut.bunlar olayı netleştirecek detaylardır. çekimde bunları göz önünde bulundurmalısın. inşaallah hakkında hayırlısı olur. başın istikametinide iyi araştırarak,bir işaret bir tümsek bir kayalıklı yer varmı veya kesilmiş traşlanmış tarzda yer bak.sağlıcakla.
 

karanar

Kullanıcı
Katılım
29 Nisan 2014
Mesajlar
2,567
Beğeni
6,903
Puanları
113
Yaş
50
Konum
ankara
uzun zamandır bu işareti görmemiştim. en son sinopta rastladığım bir işaret. anlatılanlardan hatırladığım, ki orada üç adet gülle vardı. enküçük gülle tarafındaki kayanın hemen altından girişi bulmuşlar. mağara gibi bir giriş.5-6 m uzunluğunda. ilk oda mezar odası, ikinci odada hediyeler varmış. üçüncü oda hiçbir zaman bulunamadı. arazi de daha sonra camiye devredildi. umarım sennin güllerde bu şekildedir. kolay gelsin.
 

eras

Kullanıcı
Katılım
8 Eylül 2014
Mesajlar
9
Beğeni
7
Puanları
3
Yaş
44
Kayanini uç tarafinda yani bas kisminin hemen altinda bas parmagin yarisinin grecegi kadar bir oyuk tesbit ettim
 

MAMİ

Kullanıcı
Katılım
6 Mayıs 2013
Mesajlar
209
Beğeni
512
Puanları
93
Konum
MANİSA
S.A...Konu ile ilgili bir tespitimi aktarayım...(Kaplumbağa bu tarzda olmasa da belki çözüm benzerlik gösterebilir,maalesef fotolarım kayboldu...Bizim kaplumbağa daha çok heykel yada büst şeklindeydi...)
Kaplumbağanın baktığı yönde dışı doğal kaya görünümlü dökme horasan,içi;60-65 cm çapında yuvarlak top şekline boş,taşın kendisi kömür kara dışı doğal taş renginde gri tonlarda yuvarlağın içi ise kiremit rengi kaplumbağa yamaçtan aşağıya bakar vaziyette hedef kaya ise bir metre yükseklikte küçük bir yamaca yarısı gömülü durumda, (burada muhtemel kayalarda boşluk bakılarak tespit mümkün olabilir)...Bu konu hakkında ermenilerin para kasası diyenler olmuştu...Benim yazdıklarımı da diğer yorumlara katarak araştırmalarına hız ve yön kazandırmanı umut ederim...Ayrıca kaplumbağanın gömüsünün maden yanında mücevherat da olduğunu çok duydum,bu sebeple me tal araştırması yanında boşluk araştırmasını ciddiyetle yapmanı tavsiye ederim...Bahtın açık olsun...
 

eras

Kullanıcı
Katılım
8 Eylül 2014
Mesajlar
9
Beğeni
7
Puanları
3
Yaş
44
Zaten kapkumbaga zaten yamaca bakar vaziyette.yamacin hemen onu 50-60 metrelik duzluk tarlalar,hemen karsisi yine yamac ve ust uste kayalar var. En ustteki kayanin ici oyuk.
 
Üst Alt