Kaplumbaga Ve Kalp | Define işaretleri ve anlamları

Kaplumbaga Ve Kalp

yildiz_hero

Kullanıcı
Katılım
2 Nisan 2017
Mesajlar
21
Beğeni
7
Puanları
3
Konum
istanbul
IMG
SA ar
IMG
kadaslar.yeni uyeyim.bir tane buyuk sandik buyuklugunde bir kaya var.kayanin ustunde ve yan taraflarinda kaplumbaga kabugu desenine cok benzeyen desenler var.cizgiler gayet derin 2-3 parmagin girebilecegi kadar .kaya bizim koylu biri tarafindan kaldirilip yana yatirmislar.altina bakilmis sadece bisey bulmamslar zaten.desenlerden bi tanesi kalp isareti ve yaninda kucuk bi oyma var.YARDIMM
 

Mirkut

Vip Üye
Katılım
3 Nisan 2016
Mesajlar
1,950
Beğeni
5,413
Puanları
113
Tasin degisik acilardan resimleri varsa paylasabilirmisiniz. Desen olarak kaplumbagaya benzetebilsekte tam olarak su sekilde kaplumbagadir diyemiyoruz. Tasin yonunde bir degisiklik olmusmu, varsa elinizde cevre resimlerinide paylasabilirmisiniz. Bu tasin altina nekadar inilmis. Etrafta kayalik alan ve yamac tarafinda varsa elden koyma kayalari inceleyip resimleyebilirmisiniz.
 

yildiz_hero

Kullanıcı
Katılım
2 Nisan 2017
Mesajlar
21
Beğeni
7
Puanları
3
Konum
istanbul
Baska foto sonra atabilirim.yarim metre kadar kazilmis.yakininda kuru bi dere var.onunda asagisinda da akan bi dere var.derenin akan yonunde sag tarafta ev yeri gibi yerler var.SAYGILAR
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,705
Puanları
113
Yaş
68
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
ustamızın ifade etiği gibi ne kablumbağa ne de kalp var. zamanım darlığından kısaca anlatayım.belediyelerde yolları parselleri belirten planlar olur görmüşsündür.
bu kayada bölgede yapılan gizemlerin krokisi mevcut. incelediğin zaman akar sular bahçelerin fiziki görünümleri ve diğer detaylar işlenmiş. kayanın olduğu yer değil bölgede bir çok nokta mevcut. kayanın ilk duruşu belli ve bir kaç yönden resmi olsa yönlerine ve neler olduğunu yazabiliriz. bu beceride size kalmış kardeşim.
 
Üst Alt