Usdat kapının deliğinden bak geldim . Ne bekletirsiniz bu karda buzda adamı. Çay bitecek diye kapıyı da duymazsan geliyorsunuzUstam sansına küs,Bu gece @Roni deniz.
Usdat kapının deliğinden bak geldim . Ne bekletirsiniz bu karda buzda adamı. Çay bitecek diye kapıyı da duymazsan geliyorsunuzUstam sansına küs,Bu gece @Roni deniz.
Abe sen muhabbeti anlamadın @A21MEDLi abem diyor ki hazır roni çay yapmış sülahimi doldurayım çaydanlığı bitsin topluma rezil olsun.Bana su bardağından olsun![]()
Güzel ustam başımız üstüne gelmişsin çayın hazırdır kana kana iç abi.Usdat kapının deliğinden bak geldim . Ne bekletirsiniz bu karda buzda adamı. Çay bitecek diye kapıyı da duymazsan geliyorsunuz![]()
Takfiye hazırAbe sen muhabbeti anlamadın @A21MEDLi abem diyor ki hazır roni çay yapmış sülahini doldurayım çaydanlığı bitsin topluma rezil olsun.ama ben yemem, fark ettim çaydanlığı iptal ettim hemen semaveri doldurdum
![]()
Medli usdat pipo içer güccük cigarayi koymuşsun elini korkak alıştırma biraz bonkör ol usdatBardağın hazır mamoste. Öyle kovayla sürahiyle gelmek yok. Hak neyse o![]()
Valla Ustam sende haklısın, ne varsa serdim artık canımızı almaz herhaldeMedli usdat pipo içer güccük cigarayi koymuşsun ekini korkak alıştırma biraz bonkör ol usdat![]()
Kurbané Karademligin efendisi @Deli Fırat gelmiş xaberin yokturBugün semavere kaldık. Tüm abilerime kardeşlerime ikramımdır. @A21MEDLi ustam bayılana kadar içebilir![]()
Ehh bu gunluk idare ederValla Ustam sende haklısın, ne varsa serdim artık canımızı almaz herhalde![]()