Aynen abi bi görüşen eden var mı acaba ses edende yok ona dairTevfik ustayla görüşen oldumudurumu nasıl acaba
Aynen abi bi görüşen eden var mı acaba ses edende yok ona dairTevfik ustayla görüşen oldumudurumu nasıl acaba
Kesene bereketyetmesse diyer demlikte hazır içenlere
Ekli dosyayı görüntüle 9681
getiren olurmu bilmem ben anlamam o işlerdenYoktu kardeşim. Havas ilmini bildiğine göre bu arkadaş tahtida getirmesi lazım
Yarın arar,sorayım son durumu nasıl oldu..Tevfik ustayla görüşen oldumudurumu nasıl acaba
kaç gündür görünmüyor çayada gelmiyorTevfik ustayla görüşen oldumudurumu nasıl acaba
Bu arkadaş havas ile ilgileniyormuş ya bir bakışta ağaçtaki yaprak sayisini söyleyebilmelidir. Neysegetiren olurmu bilmem ben anlamam o işlerden
İnşallah iyidir ben TLF nomarasını kayıt etmedin sabah bakar ararım inşallah özeli silmemişimdirkaç gündür görünmüyor çayada gelmiyor
Oooo kralı tek degilde.....Krallarrrr yox babo bana taht lazım degil..yarın gündüz gelip alsınlar..Az değil bu usdat hiç renk vermiyor. @A21MEDLi usdat bak tahtı kapmışsın kralları gönderiyorum. Çabuk yerine koy![]()
Biz daha ağacı sayma aşamasındayız bunun bir tık ötesi dalları saymak. Daha ağacı sayamadık kaldıki dalı yaprağı sayalım ustamBu arkadaş havas ile ilgileniyormuş ya bir bakışta ağaçtaki yaprak sayisini söyleyebilmelidir. Neyse