Selam aleyküm mübarek muhabbetini özledik sormayalım’mıBuyur inşallah
Yeni gördum yazıyı mübarek

Selam aleyküm mübarek muhabbetini özledik sormayalım’mıBuyur inşallah
Yeni gördum yazıyı mübarek
Aleyküm selam He gundi delinin olduğu yerde kara demlik olmasa olmazı bilmiyonmuselam herkese
bu kara demlik Epey tutulmuş
tüm formlarda mevcut![]()
Aleynavealeykumselam mübarek seninle her zaman muhabbet ederimSelam aleyküm mübarek muhabbetini özledik sormayalım’mıadamın biri maç izlemeye gider stada yanında döner bıçağı güvenlik gitişte arar döner bıçağını gazeteye sarmış ne ayaksın gardaş demişler bizimki ne yani elmada soymayak
![]()
Allah senden razı olsun mübarek senin muhabbetinden sıkılanlar boş insanlardır neden af edersiniz her g.... sıkıştığında ilmi bilene sarılırlarAleynavealeykumselam mübarek seninle her zaman muhabbet ederim
Artık ilmim bir önemi kalmamış
İnsanlar benim muhabbetimden sıkılıyor
Çünkü burasi define sitesi ne sorarsan onu söylerim
Sen bu sitenin neşe kaynağına dönüştün her zamanki gibi ALLAH CC seni razi olduğu kulları arasina yazsin
Deli demligiyle gezi disin yaniAleyküm selam He gundi delinin olduğu yerde kara demlik olmasa olmazı bilmiyonmu
Allah cc acil şifalar ihsan eylesin annemize ve tüm hastalara, sevdiklerinin hatırına. Amin.Allah senden razı olsun mübarek senin muhabbetinden sıkılanlar boş insanlardır neden af edersiniz her g.... sıkıştığında ilmi bilene sarılırlarhalbuki ilmi bilen ile muhabbet ruhun gıdasıdır daha öncede dedim seninle muhabbet ruhumun nefes almasıdır şahsen ben böyle hiseder böyle düşünürüm rabbim beni o çok bilmiş okumuş cahillerden uzak tutsun inşallah bu arada kıymetli değer verdiğim bir ustamızın annesi annemiz çok rahatsız dualarınıza ihtiyacımız var isim vermeme kızmaz inşallah Gülbahçeli abimin Annesi dualarınızı istiyorum Allah razı olsun
Rabbim acil şifalar versinAllah senden razı olsun mübarek senin muhabbetinden sıkılanlar boş insanlardır neden af edersiniz her g.... sıkıştığında ilmi bilene sarılırlarhalbuki ilmi bilen ile muhabbet ruhun gıdasıdır daha öncede dedim seninle muhabbet ruhumun nefes almasıdır şahsen ben böyle hiseder böyle düşünürüm rabbim beni o çok bilmiş okumuş cahillerden uzak tutsun inşallah bu arada kıymetli değer verdiğim bir ustamızın annesi annemiz çok rahatsız dualarınıza ihtiyacımız var isim vermeme kızmaz inşallah Gülbahçeli abimin Annesi dualarınızı istiyorum Allah razı olsun