KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 23 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Buyur inşallah
Yeni gördum yazıyı mübarek
Selam aleyküm mübarek muhabbetini özledik sormayalım’mı😁 adamın biri maç izlemeye gider stada yanında döner bıçağı güvenlik gitişte arar döner bıçağını gazeteye sarmış ne ayaksın gardaş demişler bizimki ne yani elmada soymayak 😂

Kafkaslı

Vip Üye
Selam aleyküm mübarek muhabbetini özledik sormayalım’mı😁 adamın biri maç izlemeye gider stada yanında döner bıçağı güvenlik gitişte arar döner bıçağını gazeteye sarmış ne ayaksın gardaş demişler bizimki ne yani elmada soymayak 😂
Aleynavealeykumselam mübarek seninle her zaman muhabbet ederim
Artık ilmim bir önemi kalmamış
İnsanlar benim muhabbetimden sıkılıyor
Çünkü burasi define sitesi ne sorarsan onu söylerim
Sen bu sitenin neşe kaynağına dönüştün her zamanki gibi ALLAH CC seni razi olduğu kulları arasina yazsin

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Aleynavealeykumselam mübarek seninle her zaman muhabbet ederim
Artık ilmim bir önemi kalmamış
İnsanlar benim muhabbetimden sıkılıyor
Çünkü burasi define sitesi ne sorarsan onu söylerim
Sen bu sitenin neşe kaynağına dönüştün her zamanki gibi ALLAH CC seni razi olduğu kulları arasina yazsin
Allah senden razı olsun mübarek senin muhabbetinden sıkılanlar boş insanlardır neden af edersiniz her g.... sıkıştığında ilmi bilene sarılırlar 🤔halbuki ilmi bilen ile muhabbet ruhun gıdasıdır daha öncede dedim seninle muhabbet ruhumun nefes almasıdır şahsen ben böyle hiseder böyle düşünürüm rabbim beni o çok bilmiş okumuş cahillerden uzak tutsun inşallah bu arada kıymetli değer verdiğim bir ustamızın annesi annemiz çok rahatsız dualarınıza ihtiyacımız var isim vermeme kızmaz inşallah Gülbahçeli abimin Annesi dualarınızı istiyorum Allah razı olsun

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Allah senden razı olsun mübarek senin muhabbetinden sıkılanlar boş insanlardır neden af edersiniz her g.... sıkıştığında ilmi bilene sarılırlar 🤔halbuki ilmi bilen ile muhabbet ruhun gıdasıdır daha öncede dedim seninle muhabbet ruhumun nefes almasıdır şahsen ben böyle hiseder böyle düşünürüm rabbim beni o çok bilmiş okumuş cahillerden uzak tutsun inşallah bu arada kıymetli değer verdiğim bir ustamızın annesi annemiz çok rahatsız dualarınıza ihtiyacımız var isim vermeme kızmaz inşallah Gülbahçeli abimin Annesi dualarınızı istiyorum Allah razı olsun
Allah cc acil şifalar ihsan eylesin annemize ve tüm hastalara, sevdiklerinin hatırına. Amin.

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Rabbim acil şifalar versin
@GÜLBAHÇELi ustam geçmiş olsun
İnşaallah annemizden kısa sürede
Güzel haberler verirsiniz

Annemize ve tüm ümmetin hastalarına şifalar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt