Gidemedim ustam. Şehir dışındayım 2 aydırAçabildin mi bari burayı? Açamadım deme sakın![]()
Gidemedim ustam. Şehir dışındayım 2 aydırAçabildin mi bari burayı? Açamadım deme sakın![]()
Iki tane kırtlama ile sana 10 demlik yetmez .Oyoyoy davşan kanı gibi iki tane kıtlama şekeri bırakta içelim![]()
Selam usdam ,,Iki tane kırtlama ile sana 10 demlik yetmez .
Selam usdam ,,
Bizde , Çay Keklik burnu gibi olmuş derler , Kınalı kekligin burnu hoş bir kırmızı olurda ondan dolayı keklik burnu gibi olmuş derler ,, Tavşan kanı gibi olmuş !! bu nasıl bir renk acaba ?
![]()
Baş göz üstüne kıymetli abim gelsin daş kababı yapacam üstüne çay demlik demlik öyle bidon çayı değil@Deli Fırat abem @A21MEDLi mamostemle görüştüm dedi belki akşam gelirim delinin çayını içerim. Dedi hala çay yapıyor mu dedim o olmasa çaysızlıktan ölürüz . Közü harla ağır misafir var abe![]()
Yinede ALLAH razı olsun , Susmayı becerdiniz ,, buda büyüklükdür ,, en iyisi , Siz Tavşan kanına, Biz keklik burnuna devam edelim öyleyse , Degerli usdam ,Yine cımbızla seçmişin senin yörende keklik burnu derler benim yöremde tavşan kanı derler bunda şaşıracak bir durum yok ben senin karın ağrını biliyorum ama susma hakkı bizde kalsın
Kebap mebap yok abe adamda kolestrol çıkarma bu saatten sonra. Ben itinayla yerimBaş göz üstüne kıymetli abim gelsin daş kababı yapacam üstüne çay demlik demlik öyle bidon çayı değil![]()
Eski topraktır bir şey olamazKebap mebap yok abe adamda kolestrol çıkarma bu saatten sonra. Ben itinayla yerim![]()
Gizli gizli mangal yapıyordur mamosteEski topraktır bir şey olamaz![]()