Kısmetse bu pazar gidicem hava şartları uygun olursa güzel bir çekim yapıp paylaşırım inşallahGörelim bakalım neymiş. Muhtemel bir çok açıklaması olabilir.
Madem hatır soran dosttur benim çayımı ver o zaman. Ben anlamam o zulanın kapısı açılacak![]()
Kısmetse bu pazar gidicem hava şartları uygun olursa güzel bir çekim yapıp paylaşırım inşallahGörelim bakalım neymiş. Muhtemel bir çok açıklaması olabilir.
Madem hatır soran dosttur benim çayımı ver o zaman. Ben anlamam o zulanın kapısı açılacak![]()
evet usta.tombul camisinden sonra ibrahim pasa camisine tamir yediyoruz.Yenileme işimi yapıyorlar Burgaz ustam
Kolay gelsin ustam, ellerinize sağlık, işlemeler güzel yapılmışevet usta.tombul camisinden sonra ibrahim pasa camisine tamir yediyoruz.
Ve aleyküm selam verahmetulahi ve berakatuhuSelâm aleyküm ağalar ne edersiniz 🖐️
Eyvallah gardaşım nasılsın iyisindir inşallah nerde bu gececilerVe aleyküm selam verahmetulahi ve berakatuhu
Elhamdülillah her halimize sonsuz şükürler olsun hocam sizkeri sormalı sizker nasılsınız dun gece bi konu actik onu takip ediyorum hocalarim bi soru veya bi yönden fito isterim diyeEyvallah gardaşım nasılsın iyisindir inşallah nerde bu gececiler![]()
Konuna baktım senin için bir sakınca yok ise bölgeni yazarımızınElhamdülillah her halimize sonsuz şükürler olsun hocam sizkeri sormalı sizker nasılsınız dun gece bi konu actik onu takip ediyorum hocalarim bi soru veya bi yönden fito isterim diye
Bölge derken hocam icanadolu nun dogusuKonuna baktım senin için bir sakınca yok ise bölgeni yazarımızın