Yengeden zılgıt yemişsin hırsını bizden çıkarıyon belli olduNe edem mutfağa girişim yasak![]()
Yengeden zılgıt yemişsin hırsını bizden çıkarıyon belli olduNe edem mutfağa girişim yasak![]()
Balkonda üşüyorum bazen gizli mutfakta içtiğim olur ama her defasında yakalanıyorumDemekki duman altı olmus mutfak sahibi isi biliyor
Yengeden zılgıt yemişsin hırsını bizden çıkarıyon belli oldu![]()
![]()
Tek siye bişi olmasında onemli degil hadtalanmayin dışarı biz kesiyor simdi bi cuvere de ben yakim ama ben sicak yerde icmeyi severim soğuk yer olmazBalkonda üşüyorum bazen gizli mutfakta içtiğim olur ama her defasında yakalanıyorumşimdi salonunda çamı açtım iki cıgarayı bitirdim sabah cümbüş var kesin salon sigara kokuyor diye
![]()
Daş fırın diyorsun heeTek siye bişi olmasında onemli degil hadtalanmayin dışarı biz kesiyor simdi bi cuvere de ben yakim ama ben sicak yerde icmeyi severim soğuk yer olmaz
Aynen oyle terlik falan ben anlamam bizde öyleDaş fırın diyorsun hee![]()
He abim he görünen köy kılavuz istemezAynen oyle terlik falan ben anlamam bizde öyle
Aynen öyle bir yerde oyle olmak gerekiyor rabbim muhabbetinizi daim eylesin mutluklar dilerimHe abim he görünen köy kılavuz istemezgeçim ehli olalım yeter
![]()