KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 519 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Evet sen tencere mevzusunu açana kadar yana bakıyordu :)
Eh bahh bundan sonra sizde düdüklü yaninizda olsun ama kapağını yaninizda goturmeyin bide contası da var kapattimi hava bile guremiyor icine biliyorsunuz
Kisaca adinida siz koydunuz (efsane) oldu ya gizlisi kapakli hali 🤣🤣 şimdide açıkça bizi tehdit ediyonya ne diyim ben simdi efsaneyi benmi kullaniyomki ben biliyom ustam sizin bu delikli demiri kime gistereceginizi @Necat. Ustam siz simdi diyonuzki kızım sana söylüyorum gelinim sen duy gibi oldu bu @Roni ustama direk diyemiyon arada kavgayı ayiran dayak yetmiş misali oldu bu efsane ile ilgilenen siz ve roni ustam bi demlik tasiyak dedik neler geldi basimiza ehh bahhh ne edek olur böyle arada zaaar

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Eh bahh bundan sonra sizde düdüklü yaninizda olsun ama kapağını yaninizda goturmeyin bide contası da var kapattimi hava bile guremiyor icine biliyorsunuz
Kisaca adinida siz koydunuz (efsane) oldu ya gizlisi kapakli hali 🤣🤣 şimdide açıkça bizi tehdit ediyonya ne diyim ben simdi efsaneyi benmi kullaniyomki ben biliyom ustam sizin bu delikli demiri kime gistereceginizi @Necat. Ustam siz simdi diyonuzki kızım sana söylüyorum gelinim sen duy gibi oldu bu @Roni ustama direk diyemiyon arada kavgayı ayiran dayak yetmiş misali oldu bu efsane ile ilgilenen siz ve roni ustam bi demlik tasiyak dedik neler geldi basimiza ehh bahhh ne edek olur böyle arada zaaar
Her an her şey değişebilir dünyada, önemli olan bize doğru bakan bir tehdit var, farkedince sessizce kendini menzilden çıkarmak gerek :)

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Her an her şey değişebilir dünyada, önemli olan bize doğru bakan bir tehdit var, farkedince sessizce kendini menzilden çıkarmak gerek :)
Şimdi bu sozleriniz çok geniş kapsamlimi yoksa tekilmi nereye ceksen lastik gibi sünüyor sessizce de olmuyor ya ne diyim ben şimdi kimin ayağını kaydiriyirsunuz sizden korkulur. 🤣🤣🤣

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Burdan çıkarılacak esas olan @Roni ustam mekanda siniz su @Necat. ustama bişi deyin makamını yanlış kullanıyor acikca tehdide maruz kalıyoruz
Nerde bu yonetim 🤣🤣🤣

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Çay var cayyy
Buyurun ağalar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221128-202538~2.png
    Screenshot_20221128-202538~2.png
    334.7 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_20221128-011834~2.png
    Screenshot_20221128-011834~2.png
    940.1 KB · Görüntüleme: 4

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Ben yanındayım ustam
Rahat ol
@Necat. Ustam devam ederse
Neyse ne bilem kendi bilir 🤣
Valla bulaşırım
Demir eldiven ile sevse dahi vaz geçmem
Eyvallah ustam çok teşekkür ediyorum
Duruyor duramiyor üst kisimdaki delikli demiri görürsünüz öyle böyle degil beni korkutmaya çalışıyor be bilem suçumuz neyse onuda bilemiyorum @Necat Ustam beni garip guraba buldu sandi da ondan her halde 🤣🤣🤣

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt