Esas yazacağımı yazamadim gecenlerde @Roni ustam senden bahsediyordu onu diyecektim bardak bos duruyor ondandır da davul ramazan davuluAbi yücelteyim derken gömdük mu yanlışlıkla![]()
Esas yazacağımı yazamadim gecenlerde @Roni ustam senden bahsediyordu onu diyecektim bardak bos duruyor ondandır da davul ramazan davuluAbi yücelteyim derken gömdük mu yanlışlıkla![]()
Bizim siyahbeyaza kesiyoruzCezami dedin kime kesiyoruz
Hamama giren terlermişdosttan gelen baş göz üstüne yapacak birşey yok. Varmı daha bitki
![]()
roninin bitkiciliği bitti artık bitkiler ustaoklit ten soruluyorHamama giren terlermişdosttan gelen baş göz üstüne yapacak birşey yok. Varmı daha bitki
![]()
Aleynavealeykumselam hoş geldin mubarekCümleten aleyküm selam
O kadarda degil dur hele @Roni ustamin eline su bile dokemeyiz üstatroninin bitkiciliği bitti artık bitkiler ustaoklit ten soruluyor![]()
![]()
Abiler faturaları konunun altına sessizce paylaşinBizim siyahbeyaza kesiyoruz
Sen ne sandım binbir bitkinin onbiri ile ibni sina mı olunur![]()
o oooo dostum divane hoş sefalar getirdin bak senin hakkinda hiç iyi şeyler demiyorlar terlik falanSelâm aleyküm ağalar yine benimi cekistiriyonuz![]()
Ustaoklitin bitkiler öyle bitkiler değil o bitki çayı uzmanı. Karışmayın oklitime o çekirdekten geliyor Maş’ALLAHroninin bitkiciliği bitti artık bitkiler ustaoklit ten soruluyor![]()
![]()