KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 677 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Bizim buralarda güzel otlu peynir olur köylüler kış için temekelere doldurur toprağa gömerler kışın çıkararak tüketirler bazen birkaç teneke veya bidon peynir toprak altında unutulur öylece kalır burası aklınızda kalsın bu işlere yeni heveslendigim yıllarda bir bilgi geldi bize falanca köyde falanca kilisenin etrafında bir teneke sarı duyumu var ama yer tespiti yapamadıkları için bir türlü bulamamışlar enson bize geldiler tespit edin alalım fifti fifti paylaşalım tamam dedik hiç vakit kaybetmeden ertesi sabah köye gittik kilise kalıntısı duruyordu güzel bir yerdi köyde o dönem üç ev kalmıştı hepsinin de haberi olduğu için biz öğle yemeğinden sonra işe koyuldu kısa yazacam epey bir araştırmada sonra bir yerde karar kıldık ve çalışmaya başladık yaklaşık bir metre indik ciddi bir tenek var kapak kısmı kırmızı toprakla kapatılmış ama o an hepimiz heyecandan takla atıyoruz tamam bulduk diye bir anlık herkes durdu ve kimse konuşmuyor akılda geçenler sesli olarak dile geldi biri araba ev alacak biri traktör biri koyun hayaller dillendi birden 😂 neyse çıkardık köye imamlık yapan yaşlıca amca durun sihir olabilir hemen açmayın ben bir okuyam üfleyem dedi de hayden buyur dedik okudu üfledi hadi açın demesiyle açtık üstü sararmış küflenmiş altı kâr beyazı otlu peynir çıktı o anı hiç unutmam millet bir anda hepsi yarı imama döndü agzinlarina geleni saydılar sen okudun altın peynir oldu diye 😂😂😂

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Ben çok masrafliyim ben hariç olayım 😂
Sen gel sana kuzu kestirip tandıra artıracağım insallah.
Semaver zaten hazır.
Yok semaver olmaz dersen araziye çıkıp kara demlik fokurdatiriz.
Tütünde sararım.
Daş kebabı da.yapariz.
Konya.kasik ekibini çağırırım biraz kaşık kirarlar😁😁😁
Evliyalar kabri şerifleriniz çok fazla
Hepsini gezer dualarını alırız.
Ablamdan musade alabilirsen cesaretin varsa sana birde burada düğün dernek kurarız.
Haaa
Kral mezarı istiyorum dersen işte onu yapamayız. 🤣🤣🤣
Daha da masrafını olmaz herhalde kardasim.

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Sen gel sana kuzu kestirip tandıra artıracağım insallah.
Semaver zaten hazır.
Yok semaver olmaz dersen araziye çıkıp kara demlik fokurdatiriz.
Tütünde sararım.
Daş kebabı da.yapariz.
Konya.kasik ekibini çağırırım biraz kaşık kirarlar😁😁😁
Evliyalar kabri şerifleriniz çok fazla
Hepsini gezer dualarını alırız.
Ablamdan musade alabilirsen cesaretin varsa sana birde burada düğün dernek kurarız.
Haaa
Kral mezarı istiyorum dersen işte onu yapamayız. 🤣🤣🤣
Daha da masrafını olmaz herhalde kardasim.
Düğün dernek hariç o biraz sıkar😂gerisi bana uyar eyvallah yüreği güzel abim

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Şu anda benim ayar durumuma göre sayfa sayısı 675 olmuş.
Masallah 40 kere maşallah.

Ekli dosyayı görüntüle 26070

Çay ocağının bu kadar aktif olacağını kestirebilseydim, vicdansız ve merhametsiz ev sahibi gibi kirayı %6000 artirirdim ve sözleşmeyi yıllık yapardım utanmadan 😁😁😁
Bu böyle olmayacak arkadaş. Artık çay ocağını ihale usulüyle kiraya vereceğim. Markasız çay yok. Birde kırmızılara farklı satıcam. Gelişine vermek zarar yazıyor. 😂😂😂

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Bu böyle olmayacak arkadaş. Artık çay ocağını ihale usulüyle kiraya vereceğim. Markasız çay yok. Birde kırmızılara farklı satıcam. Gelişine vermek zarar yazıyor. 😂😂😂
Aha kırmızıları ayırd eden bir şahıs daha :) 3 tane turuncu bi sabah mor olarak uyanacak haberleri yok :)

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Aha kırmızıları ayırd eden bir şahıs daha :) 3 tane turuncu bi sabah mor olarak uyanacak haberleri yok :)
Ahanda buraya çiziyorum açık sekilde tehdit var şimdi etiketlesem cete kurmuslar diyecek sen ne dersin @MAVRAN üstat @GÜLBAHÇELi abey Necat ustammin yazısı için daha öncede beni tehdit etti hemde kanas silahla

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Ahanda buraya çiziyorum açık sekilde tehdit var şimdi etiketlesem cete kurmuslar diyecek sen ne dersin @MAVRAN üstat @GÜLBAHÇELi abey Necat ustammin yazısı için daha öncede beni tehdit etti hemde kanas silahla
Tehdit yok olacakları söylüyorum, işin kötüsü Gülbahçeli ustayı da yakacaksınız :) Mavran usta size uymaz zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt