Yok lo evden değil işten kovuldumHayırdır sana abe heyranım bu aralar erkencisin. Bak hele evden kovuldunda bize mi belli ettirmiyorsun yoksa.![]()

Yok lo evden değil işten kovuldumHayırdır sana abe heyranım bu aralar erkencisin. Bak hele evden kovuldunda bize mi belli ettirmiyorsun yoksa.![]()
Çay var çayyyyÇay varda içen yok bugün. Oklit vardiya değiştirmiş habersiz bizide çaysız bıraktı vicdansız![]()
Heee yeğenlerim işi devraldı fabrikaya girişini kapattılar demekYok lo evden değil işten kovuldum![]()
Ustam benim vardiya mekanda yedi 24 gecesi gündüzü yok sabah gunes dogmadan sonrasi öğle ikindi aksam yatsi gece gece yarısı zaten kolluk hep bende ister gönüllü ister olsa deli abem zaten her daim nobeti bana yazıyor öyle oluncada böyle oluyorÇay varda içen yok bugün. Oklit vardiya değiştirmiş habersiz bizide çaysız bıraktı vicdansız![]()
Ve aleyküm selam verahmetulahi ve berakatuhu eline emeğine sağlık hoş geldin üstat epeydir yoktun mekanda özlettin kendiniSelamün Aleyküm Bu gece Çaylar bizden olsun inşaallahRoni Ustamin gönül gözü açık kerametini açığa çıkardik
![]()
Tühh bee keşke bi testi sarı isteseydik. Yapılır mı bu banaSelamün Aleyküm Bu gece Çaylar bizden olsun inşaallahRoni Ustamin gönül gözü açık kerametini açığa çıkardik
![]()
Abi Arazideydim Öncesinde de meşguliyetler vardı.. Uxun süre ayrı kaldık. Nasılsınız iyimisiniz ?Ve aleyküm selam verahmetulahi ve berakatuhu eline emeğine sağlık hoş geldin üstat epeydir yoktun mekanda özlettin kendini