Yok takipteydi bir onu gözetliyorduOradaki masrafı çıkarmaya çalışıyordurmalum gittiği yer bol para harcanacak yer
![]()

Yok takipteydi bir onu gözetliyorduOradaki masrafı çıkarmaya çalışıyordurmalum gittiği yer bol para harcanacak yer
![]()
Sizin bi suçunuz yok sizide kışkırtan birileri var görüyorum. Söyleyin ona ben YOKKEN bizzat kendi gelsin. Biz ne balıkçılar gördük peehhhhYok takipteydi bir onu gözetliyorduvah garibim nesfes aldırmadılar
![]()
Bizimkinin sadece ünvanı balıkçıSizin bi suçunuz yok sizide kışkırtan birileri var görüyorum. Söyleyin ona ben YOKKEN bizzat kendi gelsin. Biz ne balıkçılar gördük peehhhh![]()
![]()
Bizimkinin sadece ünvanı balıkçı![]()
Zevkle izliyor ve bekliyorumBirgün onu olta attığı gibi yakalayacam. İz sürüyorum şuan![]()
Benim kıymetli abim Üşenmedin bukadar yazdın bir çay verseydi daha iyi olmazmıydıKöylüler çay ocagi devren satılıktır.Nasıl olsa çay yok bisey yok .boş yere kira vermeyelim
Kim kaybetmişde biz bulacaz çayı. Adamın biri çayları zula yapmış zam gelecek diye. Çay karaborsa olmuş. Bitki çaylarını bile zula etmiş. Kod adı botanikçiBenim kıymetli abim Üşenmedin bukadar yazdın bir çay verseydi daha iyi olmazmıydı![]()