@nik Hoş geldin üstadım kusura bakilacak bi durum Yok inşallah bundan sonra hep beraberiz tekrar hoş geldinizHallo Guten Abend,Es tut mir leid.
Herkese iyi akşamlar yaklaşık üç aydır siteye giremedim dışarıdayım kusura bakmayın arkadaşlar başka bir neden yok sadece gittiğim yerde İnternet yoktu Allah dilerse bundan sonra beraberiz .
Sagılar ve selamlar .
Yok üstadım burdayımgurban hoş geldinde hemen kaçıyon olmaz böyle![]()
Eyvallah üstadım@nik Hoş geldin üstadım kusura bakilacak bi durum Yok inşallah bundan sonra hep beraberiz tekrar hoş geldiniz
Eyvallah üstadım Allah razı olsun@nik Sevgili Ustam hoş geldiniz, şükür kavuşturana, iyi olmanıza sevindim.
Hoş geldin üstad rabbim şifa versin inşallah iyi olmana sevindim bu sefer özlettin kendiniHallo Guten Abend,Es tut mir leid.
Herkese iyi akşamlar yaklaşık üç aydır siteye giremedim dışarıdayım kusura bakmayın arkadaşlar başka bir neden yok sadece gittiğim yerde İnternet yoktu Allah dilerse bundan sonra beraberiz .
Sagılar ve selamlar .
şu günlerde millet araziRoni ve Truvalı ustalar nerde![]()
Napcan sen bizi abe heyran. Söyle ki ona göre ispiyonlayayım kendimi sana. Zulanın yerini söyleyeceksen hemen cevap veririm haa. Zaten uzun zamandır aç bıraktın biziRoni ve Truvalı ustalar nerde![]()