Size o kadar dedim oturun çayınızı için milleti ürkütmeyin müşteri kalmadı çay satamıyoruz diyeBiz neymisiz arkadas uluslararasi sucluyuz mubarek. Bir tarafi bize dokunuyor .kimseye bisey yaptigimiz yok .oturdugumuz yerde sucluyuz

Size o kadar dedim oturun çayınızı için milleti ürkütmeyin müşteri kalmadı çay satamıyoruz diyeBiz neymisiz arkadas uluslararasi sucluyuz mubarek. Bir tarafi bize dokunuyor .kimseye bisey yaptigimiz yok .oturdugumuz yerde sucluyuz

Baktimda bende varım ordaKıskandın mı
 yoksa kiskanabilirdim.
 yoksa kiskanabilirdim.İstediğin balık olsun senin RonimBana bak abime ilişme piyasada yedek botanikçimde yok senden başka o yüzden beni değerli şeylerle tahrik etme.
 Ağ atarım senin için
 Ağ atarım senin içinİç sularda ağ yasak, yasalara uygun avlan. görürsem ispiklerimİstediğin balık olsun senin RonimAğ atarım senin için
Normalde sabırlıyimda balık da o sabrın S yok bendeİç sularda ağ yasak, yasalara uygun avlan. görürsem ispiklerim
 Adın ispitçi abiye çıkar sen bilirsin
 Adın ispitçi abiye çıkar sen bilirsin 
Balık için çıksın ispitçiyeNormalde sabırlıyimda balık da o sabrın S yok bendeAdın ispitçi abiye çıkar sen bilirsin

Sen bakma bu renksiz arkadaşa abi. Bana vaat ettiği ağ yüzünden aç kalırım biliyom .Balık için çıksın ispitçiyebalık keyfime dokunanı yakarım

Sen bakma bu renksiz arkadaşa abi. Bana vaat ettiği ağ yüzünden aç kalırım biliyom .
Hani çay dese semaver dese anlarım. Ağ bizi aşar abi. Sen görürsen
ispikle ben de geliyom
Bir ara tuttuğun özel bir balığı yemek ziyafetine erişmek isterim kıymetli abimBalık için çıksın ispitçiyebalık keyfime dokunanı yakarım