Çay var çayyyyy
İşte bunlarla gel bize ustam@OKLiT kıymetli abim grev bitmiştirçay servisi yapılabilir çay ocağı sahipsiz kalmasın ilk gelen ustalar çay servisine katkıda bulunsun yükü paylaşalım konular boş kalmayacak şekilde çay ve muhabbet yeniden faaliyete geçmiştir
![]()
Briketlerede yazık olmuş. Benim inşaatta kullanırdık.
Yaw abe heyran daha da sana naz tuz nane limon ne varsa ikinci bir emre kadar yasak.Dur az nazlanam vicdansız balıkçı![]()
![]()
![]()
Ustam kaynağı buldun, söyle Fırata yerini söylesin, gidip toplayalımBriketlerede yazık olmuş. Benim inşaatta kullanırdık.![]()
![]()
Yaw abe heyran daha da sana naz tuz nane limon ne varsa ikinci bir emre kadar yasak.
Ateşe taş bulamadın diye gidip @TRUVA ustanın briketlerini niye kaçırdın.![]()
Arkadas bir cay istedik briketten olduk.Ustam kaynağı buldun, söyle Fırata yerini söylesin, gidip toplayalım![]()
Keşke içine GPS yerleştirseydin briketlerinArkadas bir cay istedik briketten olduk.![]()
Vicdansız botanikçi ortalığı karıştırma Truva usta priketlerin eksik olduğunu anlamasınYaw abe heyran daha da sana naz tuz nane limon ne varsa ikinci bir emre kadar yasak.
Ateşe taş bulamadın diye gidip @TRUVA ustanın briketlerini niye kaçırdın.![]()
Abim sende priket işi kalmamıştı fazla kalanlarda iki tane aldım mane olmuşArkadas bir cay istedik briketten olduk.![]()