Eyvallah gardaş hoş gelmişsin sefalar getirmişsinEcmain Kardeşim.
Sunset Ustayı bilmiyorum, burda daha yeniyim

Eyvallah gardaş hoş gelmişsin sefalar getirmişsinEcmain Kardeşim.
Sunset Ustayı bilmiyorum, burda daha yeniyim
Eyvallah Gardaşım Allah razı olsun inşallahEyvallah gardaş hoş gelmişsin sefalar getirmişsin![]()
Eyvallah abe iyiyiz elhamdulillah, az kaldı gardaşlık bolca çay içeriz inşaALLAH c.c. Sende nevar neyok iyimisin.
Yahu bu defineciler araziye mi çıktı benden habersiz![]()
Gardaşlık şebeke işlerini çökertmek bizim işimiz bizde boş bırakır isek çok garibanın canını yakarlar onun için kim ne derse desin bizler buralarda olacaz ki hadlerini bilsinler bizim olduğumuz mekanlarda şebeke işleri barınmaz anlasınlarAbi çay için teşekkürler.
Doğrudur pek gelemiyorum.En son şebeke işi kimlikler burda sallamasyon yazılar yazmaya kalkınca herhangi bir duruma yazma ihtiyacı oluşmadı bende.Düşünsene abi dünya kadar yer ve imkan sahibi olarak dünyayı takmıyorum , gelip cehaletleri ile 2 kelam bir araya getiremeyen kimliklerin halkın umudu ile uğraşma çabalarını seyretmek istemedim.
Lanet o kimseye olsun ki bir alanda uzman yada bilirkişi olmadığı halde halkı söyüşlemek için yalan söyleyip halkın nafakasına tenezzül edenlere.Yapacak işleri yoksa bile , durumları yoksa bile ...Gidip hamallıkla ailelerine çocuklarına helal rızık götürmeleri şereflice olur.
İyi olmana sevindim gardaşlık şükür bende iyiyim dostlar olmayınca sıkılıyorum göz arar yürek özler işte baş tacısınEyvallah abe iyiyiz elhamdulillah, az kaldı gardaşlık bolca çay içeriz inşaALLAH c.c. Sende nevar neyok iyimisin.