Dünyaya hırsım yok amma bazan diyorum ki, olsun bir helikopterim, Deli Ustam demliğin altına odunu atınca, bineyim helijoptere yetişeyim çayaGeçenin ikisinde çay böyle demlenirağalar kimse deli gibi Çay demleyemez
![]()
Dünyaya hırsım yok amma bazan diyorum ki, olsun bir helikopterim, Deli Ustam demliğin altına odunu atınca, bineyim helijoptere yetişeyim çayaGeçenin ikisinde çay böyle demlenirağalar kimse deli gibi Çay demleyemez
![]()
Dünyaya hırsım yok amma bazan diyorum ki, olsun bir helikopterim, Deli Ustam demliğin altına odunu atınca, bineyim helijoptere yetişeyim çaya![]()
Afiyet olsun abi.
Teşekkür ederim...Afiyet olsun ustalar biye yokmu![]()
Teşekkür ederim...
Bahardı gıralım usta bi hava alalım dedi sağolsun...
İnşallah birlikte de çay içmek nasip olur...
O deliyede bi çift lafım var demeden olmaz...
Bizim burada çay yetişmiyor amma.. çayın gıralını yapacak nice ustalar yetişiyo bilesin...
Hele benim demlediğim çay senin demlediğin çayı döver...![]()
helikopterle giderken uğra benide al tek gitme gurbanDünyaya hırsım yok amma bazan diyorum ki, olsun bir helikopterim, Deli Ustam demliğin altına odunu atınca, bineyim helijoptere yetişeyim çaya![]()
Elbette, yalınız tavuk yemek bile tatsız abi.helikopterle giderken uğra benide al tek gitme gurban![]()
![]()
Teşekkür ederim...
Bahardı gıralım usta bi hava alalım dedi sağolsun...
İnşallah birlikte de çay içmek nasip olur...
O deliyede bi çift lafım var demeden olmaz...
Bizim burada çay yetişmiyor amma.. çayın gıralını yapacak nice ustalar yetişiyo bilesin...
Hele benim demlediğim çay senin demlediğin çayı döver...![]()
Başım üstünde yerin var ne zaman istersen kıymetli abim kalbimizdesin bilesinDünyaya hırsım yok amma bazan diyorum ki, olsun bir helikopterim, Deli Ustam demliğin altına odunu atınca, bineyim helijoptere yetişeyim çaya![]()
Sensiz çayı neyleyem bir muhabbetini dünyaya degişmemhelikopterle giderken uğra benide al tek gitme gurban![]()
![]()
Kızmak denen ucube cümleyide kıyma makinasında çekesim geliyor...Kızdın mı bana bir çay demle barışak
mübarek inşallah nasıp olurda elinden bir çay içeriz