Eyvallah kıymetli ustam hayırlı geceler hayırlı cumalarCumleten hayirli geceler canlar.
Eyvallah canim kardesim uzun zamandir bu siteye gelir giderim çok değerli dostlarımız vardır burada seni gördum memnun oldum çokdandir hasbihal edemiyoruz mübarek@Kafkaslı hocam nasılsın mubarek bilseydim burada olduğunuçok önceleri uyelik açardım .SEVGİLER
Sen başkasin bir türlu ele gecmiyorsunki hasbihal edelim mübarekOyoyoy mübarek bir kelamını gördüm daha iyi oldum Allah razı olsun bende iyiyim kıymetli ustam nerelerdesin kurban bu sefer arayı fazla açtın bizi muhabbetinden bukadar mahrum bırakmaya hakkın yok bilesin mübarek sen baş tacısın![]()
Dünya bizi bıraktıda biz dünyayi bırakamadik eyvallahhalkeyif nasil mübarekÖzlettin kendini değerli ustam
Hamd olsun ustamDünya bizi bıraktıda biz dünyayi bırakamadik eyvallahhalkeyif nasil mübarek
Hayde yine suçlu garib deli olduSen başkasin bir türlu ele gecmiyorsunki hasbihal edelim mübarek
Hep bu Rüştü ortalığı karıştıranUlan bi çayımız vardı onuda zıkkım etti Allah'ın zalımı