Hoş buldum gözüm eyvallahçokşükür usta mekandayız
hoşgeldin
Hoş buldum gözüm eyvallahçokşükür usta mekandayız
hoşgeldin
Niye looWe Aleyküm selam Bremın,
Bir an evvel çabuk gel yoksa Hâl hatır soracak kimseyi bulamazsın.
@aliveli44 ve @gıral ikna et..
@TRUVA usta bu savaşa bi bulaşsa,varya...
Teww lee leee
@Lacivert24 ustam safını seç ve Kemerini bagla..![]()
Vefalı gardaşım birtek sen farkına varmışsın yoklugumuzun rabbim yüreğine dert vermesin inşallah baş tacısınsanirim bir haftadan daha fazla zamandir @Deli Fırat usta yok. hayirmidir?
eyvallah ustam eksik olmayasin.Vefalı gardaşım birtek sen farkına varmışsın yoklugumuzun rabbim yüreğine dert vermesin inşallah baş tacısın![]()
Çok güldüm vallahi Rabbim senide güldürsün inşallah yüreğine dert vermesin gardaşeyvallah ustam eksik olmayasin.
yoklugundan herkes haberdarmis bi benim haberim yokmus. o yuzden bi tek ben sordumsaglikli olun, onemli olan bu.
İyiyim gardaşlık bir sıkıntı yok, sadece eski hevesim kalmamış. Sen nasılsın sende durumlar nasıl, umarım herşey yolundadır gardaşlık.@Mirkut gardaşlık ne edersin halin keyfin nice niye sesiz sedasız kaldın bu aralar inşallah bir sıkıntı yoktur
eyvallah abi.Çok güldüm vallahi Rabbim senide güldürsün inşallah yüreğine dert vermesin gardaş
@Mirkut ustam hayırdır inşallah canını sıkan birseymi var...İyiyim gardaşlık bir sıkıntı yok, sadece eski hevesim kalmamış. Sen nasılsın sende durumlar nasıl, umarım herşey yolundadır gardaşlık.