KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 153 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Hayr diyelim hayr olsun inşaALLAH c.c.
Yok hocam canımı sıkan birşey yok çok şükür, zamanla düzelir inşaALLAH c.c.
Teşekkür ederim hocam sağolasın.
Mevlam tüm katdeşlerimizin içinde de siz sevgili dostlarımızın yar ve yardımcısı olsun dert ve sıkıntı vermesin inşallah...amin.

MAVRAN

Vip Üye
İyiyim gardaşlık bir sıkıntı yok, sadece eski hevesim kalmamış. Sen nasılsın sende durumlar nasıl, umarım herşey yolundadır gardaşlık.
Ustam son zamanlarda fazla göremiyordum, ben fazla sık girmiyorum ondandır dedim ancak bu yazınızı okuyunca canım sıkılmadı değil. Hayırdır Ustam canınızı sıkan bir durum mu var yoksa özel bir sıkıntı mı var, mutluluk ve aş paylaştıkça çoğalır, sıkıntı ve yokluk paylaştıkça azalır Üstat.
Hakkını helal et kendine iyi bak. Bırak heybe de olan ağırlıkları yoluna ilerlemeye engel olmasınlar. Yola devam aşılacak ve anlatılacak çok şey var.🌹

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
İyiyim gardaşlık bir sıkıntı yok, sadece eski hevesim kalmamış. Sen nasılsın sende durumlar nasıl, umarım herşey yolundadır gardaşlık.
İnşallah eski hevesin kalmamış meselesidir o kulay bendede oluyor eski tad yok geçer inşallah ama bir sıkıntın varsa benim yapabileceğim ellimden gelen bir durumsa haber vermesen af etmem seni Allah yüreğine ferahlık versin inşallah Allah'a emanetsin gardaşlık

Mirkut

Vip Üye
Ustam son zamanlarda fazla göremiyordum, ben fazla sık girmiyorum ondandır dedim ancak bu yazınızı okuyunca canım sıkılmadı değil. Hayırdır Ustam canınızı sıkan bir durum mu var yoksa özel bir sıkıntı mı var, mutluluk ve aş paylaştıkça çoğalır, sıkıntı ve yokluk paylaştıkça azalır Üstat.
Hakkını helal et kendine iyi bak. Bırak heybe de olan ağırlıkları yoluna ilerlemeye engel olmasınlar. Yola devam aşılacak ve anlatılacak çok şey var.🌹
ALLAH c.c senden razı olsun abdulaziz abi eksik olma. Çok şükür yaradana bir sıkıntı yok, olsa telefonun var ararım abimle dertleşirim. Sen nasılsın abi ALLAH c.c afiyet versin amin.

Mirkut

Vip Üye
İnşallah eski hevesin kalmamış meselesidir o kulay bendede oluyor eski tad yok geçer inşallah ama bir sıkıntın varsa benim yapabileceğim ellimden gelen bir durumsa haber vermesen af etmem seni Allah yüreğine ferahlık versin inşallah Allah'a emanetsin gardaşlık
Baş tacısın gardaşlık, bir sıkıntı olsa tabiki senle paylaşacam. Kendimize kardeş boşunamı seçtik seni. Baş tacısın. Çok şükür iyiyim sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt