Abi sırf mesajları görmeyeyim diye gündüz bakmıyorum. Zaten çaysız olmuyor sende tütünle tam darbe vurdun Maş’ALLAH.

Abi sırf mesajları görmeyeyim diye gündüz bakmıyorum. Zaten çaysız olmuyor sende tütünle tam darbe vurdun Maş’ALLAH.
Oooo abi sen yaşıyormuydunHenüz değil ustam
Cümleten hayırlı sahurlar. Allah muhabbetimizi daim etsin.
Abi sırf mesajları görmeyeyim diye gündüz bakmıyorum. Zaten çaysız olmuyor sende tütünle tam darbe vurdun Maş’ALLAH.ALLAH kesene zeval vermesin İnş’ALLAH benim güzel abem.
![]()
Afiyet olsun gardaşlkık. Bittiyse haberim olsun baş tacısın.Cıgara bendenBitlis tütünü gardaşlıgım @Mirkut ustadan
Hee ustam iyi yollarsin,Ama hangi kargoyla,artık kargo firmaları Çaya sigaraya yasak getirdiler..Afiyet olsun gardaşlkık. Bittiyse haberim olsun baş tacısın.
Söylersen yasakHee ustam iyi yollarsin,Ama hangi kargoyla,artık kargo firmaları Çaya sigaraya yasak getirdiler..
İçimliklere çokta bişey demiyorlar abi. Birde tanıdık varsa sorun olmuyor, enazından şimdiye karad birşey olmuyordu.Hee ustam iyi yollarsin,Ama hangi kargoyla,artık kargo firmaları Çaya sigaraya yasak getirdiler..
Ustam yok desen bile,çantayı karıştırmadan vazgeçmiyorlar.Söylersen yasak![]()
Bi tabakalık olsa,bişey demeyebilirler,ben 1 kğ.ı kastettim..İçimliklere çokta bişey demiyorlar abi. Birde tanıdık varsa sorun olmuyor, enazından şimdiye karad birşey olmuyordu.![]()