2,5 litre kola pettinde çay demledim orta boy kazanda çay demledim ama rakı şişesinde demledigim çayın tadı bir başkaydıVallahi ben 5 litrelik pette öay demleyip kola petlerini kesip bardak yapıp çay içtiğim günleri hatırlıyorum. Ahh ahh dili olsada o dağlar anlatsa is kokulu çay serüvenlerimi
şehre geri döndük cam bardak aklımızı başımızdan aldı yine![]()
Hayden beni uykudan uyandırdın kendin kaçıyonAbe heyran bana müsade, hepiniz ALLAH’a emanetsiniz. Kendinize mükait olun İnş’ALLAH.![]()
Keyfi bulayım derken kafayı bulmubulmuşsun desene kardaş.2,5 litre kola pettinde çay demledim orta boy kazanda çay demledim ama rakı şişesinde demledigim çayın tadı bir başkaydı![]()
Ne demek çay varmı abe heyran. Çayı isteyen sensin u biz yok diyecez hemi. Çay sana amadedir abe heyran. Afiyet noşican olsun abeme İnş’ALLAH@Roni gardaşım çay varmı Çay![]()
Sen yeri bulbu günümüze şükür seni sormalı yok gurban evlere kıran girdi birtane kiralık ev yok olanıda anasının nikahını istiyor hala arıyorum bakalım ne zaman bulursam o zaman taşınırım sıkıntılar bitmeyooooo hayırlısı anca bi küp sarı karınca bulursak o zaman kökten halledecem![]()