Mavi bidondan sonra devretti diyeydinHe Truva hocamda öyle diyordu deli Fırat sanami devretti cay ocagini diyirdu gecen haftalarda ne edim muhabbetsiz olmuyor cay bahane sohbet şahane
Mavi bidondan sonra devretti diyeydinHe Truva hocamda öyle diyordu deli Fırat sanami devretti cay ocagini diyirdu gecen haftalarda ne edim muhabbetsiz olmuyor cay bahane sohbet şahane
Nasil diyim ustam etmeyin gurban olumMavi bidondan sonra devretti diyeydin![]()
Allah razı olsun üstad dayimi var olun .Eyvallah üstadım yüreği güzel insanlara muhabbetimiz çayımız soframız her daim açıktır baş tacısın
Sesli guleniniz varmi buraya yazmaya baslayinca ister istemez guluyorum evdekiler bana bakiyor neye guluyon diyorlar hep sizlerin sayesinde çok teşekkür ediyorum ALLAH CC razi olsunNasil diyim ustam etmeyin gurban olum
Zaten dun actigim konuda beni yazmamis diye yazdim yazmadin bi sayfa yazi yazmak zorunda kaldik![]()
Günün stresini burda gönül dostları ile atmak ne güzel biz gittiğimiz her mekanda benzer konu açmışızdır muhabbet olsun stresler atılsın diyeSesli guleniniz varmi buraya yazmaya baslayinca ister istemez guluyorum evdekiler bana bakiyor neye guluyon diyorlar hep sizlerin sayesinde çok teşekkür ediyorum ALLAH CC razi olsun
İyiki varsiniz
Hocam sizden bunu hic beklemezdim@Ustaoklit bak bu yaştan sonra evde yengeden dayak yeme bizim yüzümüzden. Vallahi üzülmeyiz aksine karşıdan çay içer katıla kayıla izleriz. Öyle de rahat davranırız bilgin olsun. Çay önemli![]()
dikkat et evdekiler kafayı yediğini düşünmesinlerSesli guleniniz varmi buraya yazmaya baslayinca ister istemez guluyorum evdekiler bana bakiyor neye guluyon diyorlar hep sizlerin sayesinde çok teşekkür ediyorum ALLAH CC razi olsun
İyiki varsiniz
Vallaha hiç kusura bakma ben çay için deli abemin zulasına saldırmış adamım. Çay için köy almış metropol satmışımHocam sizden bunu hic beklemezdim
Ama yinede canınız sag olsun bi baris cubugunu hak ettim bunun üstüne iyi gelir![]()