Aklımdan geçmedi değilFırat usta en iyi müşterilerin (Truva, Roni, Gülbahçeli, Kader ) ortada yoktehlikenin farkındamısın
![]()
Eyvallah üstadım.ALLAH razı olsun. Çay aç karnına içilmez dersin doğru da dersin. Yiyelim sonra içelim İnş’ALLAH.kesene bereket.
Bugün arayıp soracağım İnş’ALLAH. Geçen gün görüştük göz haricinde durumu iyiydi.Bizde fikir yürütüyorduk ortadan kayboldu diye . Teli varsa bi ara bakalım ustamız nerelerde.
Bu arada @Roni ustamız Medli ustamız nasıl görüştünmü hiç
Benim deli abemi kim kaybettiyse geri getirsin yoksa mekanı yakar giderim. Satarım köyüBu gün Fırat ustada kaybolmuşHane halkı ses verin
Adminden habersiz ne işler çeviriyorsunuz
![]()
Selamün aleyküm hocamBenim deli abemi kim kaybettiyse geri getirsin yoksa mekanı yakar giderim. Satarım köyü![]()
O yoksa çayın tadı olmaz.Selamün aleyküm hocam
@Deli Fırat abem tam gece kuşu mübarek bu saatteler ona sabahın körü gibi dir sonra deli veli abem sizle arasi daha iyi ben onun ancak çay çırağıyim o cay deyince hemen cecik bi ikram ederiz ALLAH CC izni ile muhabbet başlar buyurun ağalar
Çay var çayyy
Selam aleyküm 🖐️Eyvallah gardaşım geldimO yoksa çayın tadı olmaz.![]()
Gardaşım bir süreliğine ortamlardan kaybolacam belki değerimiz anlaşılırBenim deli abemi kim kaybettiyse geri getirsin yoksa mekanı yakar giderim. Satarım köyü![]()