He gardaşım yine önden giden ben oldumSensiz cihad mı olur. Ne çekirdeği? Biz senle okcuyuz deli abemse süvari. Önden o gidecek biz de tak tak tak OK atacaz![]()

He gardaşım yine önden giden ben oldumSensiz cihad mı olur. Ne çekirdeği? Biz senle okcuyuz deli abemse süvari. Önden o gidecek biz de tak tak tak OK atacaz![]()
Eyvallah üstadım kebaplar on numara ama salatası daha iyiHerkese selamlar cuma akşamınız mübarek olsun.
Değerli üstadlarım sizler acıkmadınız galiba kebapları unuttunuz.
Üstadım baş tacısınız duymuştum ki siz çok güzel salata yapiyormuşsunuz salata yapımı size bıraktım.Eyvallah üstadım kebaplar on numara ama salatası daha iyi![]()
Abe ne ölümü senin salahiyetin selametin sıhhatin lazım bize. Sonra iş güç gelsin. Senin güzel gönlüne zevâl gelmesin benim güzel abem.Bir süreliğine kendimi kapatmışımama sen de ben hazırım seninle ölüme gözü kapalı giderim bilirsin
![]()
Eyvallah gardaşım baş tacısınAbe ne ölümü senin salahiyetin selametin sıhhatin lazım bize. Sonra iş güç gelsin. Senin güzel gönlüne zevâl gelmesin benim güzel abem.Ben abemi öyle zora götürmem.
Ama karar verdim senle forum içi cihad etmek gerek. Yoksa ordu ziyan olacak.
![]()
VayÇay var cayyy
Buyurun ağalar
Çay demleyim ben çıkarm birazdan isteyen istediği kadar içebilir