Eyvallah sarardım senide sarartmadan rahat durmamhayırlı olsun sararmışsın yeni farkettim şu gizli girmeyi bırakta olup olmadığnı geldiğimizde görelim

Eyvallah sarardım senide sarartmadan rahat durmamhayırlı olsun sararmışsın yeni farkettim şu gizli girmeyi bırakta olup olmadığnı geldiğimizde görelim
benim sırtıma yük yükleme diyer yerden kurtuldum biliyorsun böyle iyiyim benEyvallah sarardım senide sarartmadan rahat durmambir kaç gün hafiye takılacam ondan sonra normale gelirim
![]()
Abim bizdeki gibi yetki yok sadece yazdığını düzenleme bende bunun için istedimbenim sırtıma yük yükleme diyer yerden kurtuldum biliyorsun böyle iyiyim ben
Allah'a emanetsin kendine iyi bak Allah rahatlık versin inşallahhayırlı geceler görüşürüz ben şimdilik kacar
yetkisiz yetkili deseneAbim bizdeki gibi yetki yok sadece yazdığını düzenleme bende bunun için istedim
Eyvallah kıymetli abim çay diyecektim sen geldin buarda bir kaç gündür sen neredesin sen nerdeÇay var cayyy
Buyurun ağalar
Ben her zaman burdayim arasira diyelim gece gündüz her daim ama fazla kalamiyorum marabalik böyle bişi zaarEyvallah kıymetli abim çay diyecektim sen geldin buarda sen neredesin sen nerde![]()